Papara kapandığı için Tosla’ya geçeceğim, ama Allah’ın belası uygulama kimliğimi okumuyor. Kimlikte fotoğrafım da var ama okumuyor. Belgeyi “eğ” diyor, eğiyorum ama yine okumuyor. Ne yapabilirim? Belgeyi kendime mi monteleyeyim kartı?
Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Ekran görüntüsü atabilir misiniz uygulamadan bir? Bazen o tarz saçma doğrulamalar olabiliyor, kimliği olabildiğince kadrajdan çıkarmamaya ve net bir şekilde görünmesini sağlamaya çalışın.
Ekran görüntüsü atabilir misiniz uygulamadan bir? Bazen o tarz saçma doğrulamalar olabiliyor, kimliği olabildiğince kadrajdan çıkarmamaya ve net bir şekilde görünmesini sağlamaya çalışın.
Nasıl ekran görüntüsü yani anlamadım neyi atayım.
Daffy Duck
Üstün
Uygulama tam olarak ne istiyor? Onun için istemiştim.
Uygulama tam olarak ne istiyor? Onun için istemiştim.
Ya uygulama bana "Kardeş sen bunun geçerli T.C kimliği olduğundan emin misin?" diyor kabul etmiyor.
Daffy Duck
Üstün
Ya uygulama bana "kardeş sen bunun geçerli T.C kimliği olduğundan emin misin?" diyor kabul etmiyor.
Kimliği telefona yaklaştırınca okumuştu benim, hiç fotoğraf moto istemedi.
Emin misiniz doğru yaptığınıza?
AnkiDaster
Uzman
NFC olmayan cihazlarda yapamazsınız.
Daffy Duck
Üstün
NFC oluyor işte o. Eğer NFC var ise daha kolay olur.Kimliği telefona yaklaştırınca okumuştu benim, hiç fotoğraf moto istemedi.
Emin misiniz doğru yaptığınıza?
Güzel bir sinir krizi geçirdikten sonra kimliği okuttum. İkinci sinir krizimi yüzümü taratırken geçirdim çünkü uygulama benim kimlikteki kişi olmadığımı söyledi. Güç bela onu da tarattım ama şimdi bana diyor ki "kendi banka hesabından bize 1 lira at" (lan banka hesabı açamadığım için Tosla açıyorum zaten) ama atamam ne yapacağım şimdi?
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347