KS KS Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.552 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 7 Temmuz 2025 #11 Uyuyan Sincap dedi: Hocam iyice durulayın, kurutun. Sonrasına bakarız. Saç kurutma makinesiyle daha hızlı kurur. Ama çok yakın tutmayın. Genişletmek için tıkla... Güneşte. 10 dakika falan durulamıştım zaten. Uyuyan Sincap dedi: Hocam iyice durulayın, kurutun. Sonrasına bakarız. Saç kurutma makinesiyle daha hızlı kurur. Ama çok yakın tutmayın. Genişletmek için tıkla... Güneşe bıraktım. Uyuyan Sincap dedi: Hocam iyice durulayın, kurutun. Sonrasına bakarız. Saç kurutma makinesiyle daha hızlı kurur. Ama çok yakın tutmayın. Genişletmek için tıkla... alperen dedi: Köpüğün lekelerinden bahsettim. İyi durulanmadıysa üstünde kalan deterjan kurur ve beyaz leke olur. Kuruduktan sonra daha iyi anlarsınız leke var mı yok mu. Genişletmek için tıkla... Yepyeni oldu sorun yok şuan. Son düzenleme: 7 Temmuz 2025
Uyuyan Sincap dedi: Hocam iyice durulayın, kurutun. Sonrasına bakarız. Saç kurutma makinesiyle daha hızlı kurur. Ama çok yakın tutmayın. Genişletmek için tıkla... Güneşte. 10 dakika falan durulamıştım zaten. Uyuyan Sincap dedi: Hocam iyice durulayın, kurutun. Sonrasına bakarız. Saç kurutma makinesiyle daha hızlı kurur. Ama çok yakın tutmayın. Genişletmek için tıkla... Güneşe bıraktım. Uyuyan Sincap dedi: Hocam iyice durulayın, kurutun. Sonrasına bakarız. Saç kurutma makinesiyle daha hızlı kurur. Ama çok yakın tutmayın. Genişletmek için tıkla... alperen dedi: Köpüğün lekelerinden bahsettim. İyi durulanmadıysa üstünde kalan deterjan kurur ve beyaz leke olur. Kuruduktan sonra daha iyi anlarsınız leke var mı yok mu. Genişletmek için tıkla... Yepyeni oldu sorun yok şuan.