10 yaşında kedim var. Normalde Ever Clean kullanıyorum, çok da memnunum fakat fiyatlar 1.000 TL'yi bulmuş. Bir tık daha uygun ama aynı kaliteden ödün vermeyecek bir kum bakıyorum. Önerebileceğiniz kumlar var mı? Tozutmaması şart oğlu şart.
Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
Sanicat var, iyidir.
Daffy Duck
Üstün
Toi Moi kullanıyordum bir ay öncesine kadar. Sıfır toz diyebilirim 10 litre kumu dökerken bile toz çıkmıyor hiç. Ancak topaklanma sorunu var, kaba yapışıyor çişi vs. Şu anda vancat kullanıyorum fakat biraz toz yapıyor maalesef ancak topaklanma konuusnda iyi.
Captain Skriniar
Uzman
Ever Clean en üst seviye kum markasıdır. Bu rahatlığa alışan kediniz büyük ihtimalle kum seçecektir.
VanCat Gray=Fiyat/Performans olarak en iyi seçenek olacaktır. Tozutma konusunda Ever Clean kadar olmasa da buda başarılıdır ve kalite olarak en yakını budur.
Proline=Bu marka kumda oldukça toz konusunda başarılı ve kalite olarak buda yakındır.
Toi Moi=Koku tutma ve toz konusunda buda başarılıdır ve bu markanın da kalitesi gayet iyidir.
Bu üçlü arasından en çok önerdiğim kesinlikle Toi Moi markasıdır. İkinci olarak ise VanCat Gray olucaktır.
VanCat Gray=Fiyat/Performans olarak en iyi seçenek olacaktır. Tozutma konusunda Ever Clean kadar olmasa da buda başarılıdır ve kalite olarak en yakını budur.
Proline=Bu marka kumda oldukça toz konusunda başarılı ve kalite olarak buda yakındır.
Toi Moi=Koku tutma ve toz konusunda buda başarılıdır ve bu markanın da kalitesi gayet iyidir.
Bu üçlü arasından en çok önerdiğim kesinlikle Toi Moi markasıdır. İkinci olarak ise VanCat Gray olucaktır.
Detaylı yazdığın için teşekkür ederim, baya yardımcı oldun. O zaman garibimi üzmeyim ya bir şekil tekrar Ever Clean alayım. Ben normalde %100 doğal olanını kullanıyordum ama kalmamış. Sen Ever Clean'dan hangisini önerirsin?Ever Clean en üst seviye kum markasıdır. Bu rahatlığa alışan kediniz büyük ihtimalle kum seçecektir.
Sen hangisini önerirsin peki?Toi Moi kullanıyordum bir ay öncesine kadar. Sıfır toz diyebilirim 10 litre kumu dökerken bile toz çıkmıyor hiç. Ancak topaklanma sorunu var, kaba yapışıyor çişi vs. Şu anda vancat kullanıyorum fakat biraz toz yapıyor maalesef ancak topaklanma konuusnda iyi.
Son düzenleme:
Daffy Duck
Üstün
Şu ana kadar kullandığım en iyisini söyleyemem hepsinin kötü yanları var. Proline toz yapıyordu, Toi moi toz konusunda çok iyi ama iyi topaklanmiyordu, dagiliyordu. Vancat aktif karbonlu kullanıyorum şu anda topaklanmasi gayet yeterli ancak temizlerken biraz tozutuyor. (Aslında temizlerken ben de biraz sert temizliyorum o yüzden de olabilir)
Captain Skriniar
Uzman
Ever Clean Extra Strong Clumping öneririm en dengelisi bu. Ayrıca kokulu/kokusuz versiyonları da var.Detaylı yazdığın için teşekkür ederim, baya yardımcı oldun. O zaman garibimi üzmeyim ya bir şekil tekrar Ever Clean alayım. Ben normalde %100 doğal olanını kullanıyordum ama kalmamış. Sen Ever Clean'dan hangisini önerirsin?
Sen hangisini önerirsin peki?