Başka bir routerimle mesh yapacaktım. Birbirine bağladıktan sonra BE230 cihazımın arayüzüne girememiştim. Düğmesinden resetledikten sonra işe yaramadı. Bu şekilde arayüze girmeme izin vermiyor beyaz ekranda kalıyordu. Sanki router arayüzü koruma moduna almış gibi hiçbir şekilde açılmıyordu neden böyle olduğunu anlamadım gerçekten garip.
Sonra routeri kapatın, ardından arkasındaki WPS düğmesini basılı tutup routerin güç tuşuna basıp çalıştırın. 5 10 saniye kadar WPS tuşuna basılı tuttuktan sonra güç LED'i yanıp sönecektir.
Bilgisayarınızın Ethernet kablosunu Router'in mavi portu yani WAN portuna bağlayın.
Bilgisayarınızın IP adresini “192.168.0.10”, alt ağ maskesini ise “255.255.255.0” olarak ayarlayın ve ardından “uygula” düğmesine tıklayın.
Ardından internet tarayıcınızı açın ve adres çubuğuna "192.168.0.1" yazın, böylece buna benzer bir web sitesi göreceksiniz.
Sonrasında browseye basıp indirdiğimiz Firmware bin dosyasını seçip upgrade diyoruz işlem bitene kadar bekliyoruz.
İşlem bittikten sonra manuel olarak ayarladığımız IP adresini otomatiğe çevirdikten sonra WAN portuna bağladığımız ethernet kablosunu LAN portuna takıyoruz. 192.168.0.1 arayüzünü aratıyoruz ve ekran geliyor
Dikkat! yapacağınız işlemden herhangi bir hatada sorumluluk sizdedir.