Wrt32 Becerikli Katılım 22 Nisan 2026 Mesajlar 155 Beğeniler 56 Cumartesi 13:35 #31 paspasaltı dedi: 720 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam TurkNet'e geçin, reklam değil ama cidden en azından indirme yüklemede az sorun yaşarsınız. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 14:18
paspasaltı dedi: 720 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam TurkNet'e geçin, reklam değil ama cidden en azından indirme yüklemede az sorun yaşarsınız.
KS KS P paspasaltı Çalışkan Katılım 29 Mayıs 2026 Mesajlar 100 Beğeniler 27 Cumartesi 13:35 #32 kompetankedi dedi: TV+ da var mı hocam, bayağı yüksek fiyat. Genişletmek için tıkla... Evet, cihaz da var Huawei STB Q11. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 14:18
kompetankedi dedi: TV+ da var mı hocam, bayağı yüksek fiyat. Genişletmek için tıkla... Evet, cihaz da var Huawei STB Q11.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.835 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.237 Yer Bootloader Cumartesi 13:35 #33 dex dedi: Sansuronline ile her şey mumkun! Genişletmek için tıkla... FTTH altyapıda 8Mbps upload sanarsın ADSL. Wrt32 dedi: Hocam TurkNet geçin reklam değil ama cidden en azından indirme yüklemede az sorun yalarsınız. Genişletmek için tıkla... TurkNet sadece TT altyapısında hizmet veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 14:18
dex dedi: Sansuronline ile her şey mumkun! Genişletmek için tıkla... FTTH altyapıda 8Mbps upload sanarsın ADSL. Wrt32 dedi: Hocam TurkNet geçin reklam değil ama cidden en azından indirme yüklemede az sorun yalarsınız. Genişletmek için tıkla... TurkNet sadece TT altyapısında hizmet veriyor.
KS KS P paspasaltı Çalışkan Katılım 29 Mayıs 2026 Mesajlar 100 Beğeniler 27 Cumartesi 13:36 #34 kompetankedi dedi: Sansüronline'da bufferbloat'ın net bir çözümü yok çünkü çok berbat bir routing var hocam, sizin yapabileceğiniz bir şey yok. En iyi ihtimal OpenWrt destekli bir router ile SQM denenebilir ama A+ beklemeyin. Kaç TL ödüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ama QSOS açınca saçmalayıp F vermesi normal değil bence.
kompetankedi dedi: Sansüronline'da bufferbloat'ın net bir çözümü yok çünkü çok berbat bir routing var hocam, sizin yapabileceğiniz bir şey yok. En iyi ihtimal OpenWrt destekli bir router ile SQM denenebilir ama A+ beklemeyin. Kaç TL ödüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam ama QSOS açınca saçmalayıp F vermesi normal değil bence.
Wrt32 Becerikli Katılım 22 Nisan 2026 Mesajlar 155 Beğeniler 56 Cumartesi 13:40 #35 paspasaltı dedi: Hocam ama QSOS açınca saçmalayıp F vermesi normal değil bence. Eki Görüntüle 253609 Genişletmek için tıkla... Hocam bu ping pek de fiber değil gibi, fiber bu kadar ping olmuyor. Hocam ONT ve sarı cam kablo var değil mi? Router yanında ona takılı küçük kutu. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 14:19
paspasaltı dedi: Hocam ama QSOS açınca saçmalayıp F vermesi normal değil bence. Eki Görüntüle 253609 Genişletmek için tıkla... Hocam bu ping pek de fiber değil gibi, fiber bu kadar ping olmuyor. Hocam ONT ve sarı cam kablo var değil mi? Router yanında ona takılı küçük kutu.
KS KS P paspasaltı Çalışkan Katılım 29 Mayıs 2026 Mesajlar 100 Beğeniler 27 Cumartesi 13:41 #36 Wrt32 dedi: Hocam bu ping pek de fiber değil gibi fiber bu kadar ping oldumuyor. Hocam ONT ve sarı cam kablo var değil mi? Router yanında ona takılı küçük kutu. Genişletmek için tıkla... Evet Huawei HG8010HV2, ondan kablo geliyor TP-Link'in WAN portuna giriyor. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 14:19
Wrt32 dedi: Hocam bu ping pek de fiber değil gibi fiber bu kadar ping oldumuyor. Hocam ONT ve sarı cam kablo var değil mi? Router yanında ona takılı küçük kutu. Genişletmek için tıkla... Evet Huawei HG8010HV2, ondan kablo geliyor TP-Link'in WAN portuna giriyor.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.835 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.237 Yer Bootloader Cumartesi 13:43 #37 paspasaltı dedi: Hocam ama qsos açınca saçmalayıp F vermesi normal değil bence. Eki Görüntüle 253609 Genişletmek için tıkla... Ya router donanımsal arızalı ya da ısınıyor.
paspasaltı dedi: Hocam ama qsos açınca saçmalayıp F vermesi normal değil bence. Eki Görüntüle 253609 Genişletmek için tıkla... Ya router donanımsal arızalı ya da ısınıyor.
KS KS P paspasaltı Çalışkan Katılım 29 Mayıs 2026 Mesajlar 100 Beğeniler 27 Cumartesi 13:45 #38 kompetankedi dedi: Ya router donanımsal arızalı ya da ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl anlarım anlamadım, şimdi de A+ verdi, benimle oyun mu oynuyor anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 14:19
kompetankedi dedi: Ya router donanımsal arızalı ya da ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl anlarım anlamadım, şimdi de A+ verdi, benimle oyun mu oynuyor anlamadım.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.835 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.237 Yer Bootloader Cumartesi 13:47 #39 paspasaltı dedi: Bunu nasıl anlarım anlamadım, şimdi de A+ verdi, benimle oyun mu oynuyor anlamadım. Eki Görüntüle 253610 Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bu arıza değil sansüronline berbat routing örneği bazen güzel bazen berbat yapabileceğiniz tek şey ISS değiştirmek.
paspasaltı dedi: Bunu nasıl anlarım anlamadım, şimdi de A+ verdi, benimle oyun mu oynuyor anlamadım. Eki Görüntüle 253610 Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bu arıza değil sansüronline berbat routing örneği bazen güzel bazen berbat yapabileceğiniz tek şey ISS değiştirmek.
KS KS P paspasaltı Çalışkan Katılım 29 Mayıs 2026 Mesajlar 100 Beğeniler 27 Cumartesi 13:51 #40 kompetankedi dedi: Tamam hocam bu arıza değil sansüronline berbat routing örneği bazen güzel bazen berbat yapabileceğiniz tek şey ISS değiştirmek. Genişletmek için tıkla... Sorun ISS kaynaklı yani elimdeki routerı ileride kullanabilir miyim ISS olarak ne önerirsiniz ileriki zamanda sorun da çıkartcak muhtemel.
kompetankedi dedi: Tamam hocam bu arıza değil sansüronline berbat routing örneği bazen güzel bazen berbat yapabileceğiniz tek şey ISS değiştirmek. Genişletmek için tıkla... Sorun ISS kaynaklı yani elimdeki routerı ileride kullanabilir miyim ISS olarak ne önerirsiniz ileriki zamanda sorun da çıkartcak muhtemel.