Jlozde
Gelişen
Evet arkadaşlar
an itibari ile EB810v sUser yani root erişimi config üzerinden çözülmüştür.
Repo aşağıda sorusu olanlar iletişime geçebilir.
github.com
1- Kullanım çok basit, repoyu indirin.
2- Config dosyanızı alın.
3- Python 3 kurulu olsun.
4-
5- xml içinde sUser şeklinde arayın. Şifreniz plain text olarak karşınızda.
Küçük bir ek;
diye bir arkadaşın bana ulaşması ile son versiyon firmware kurulu olan cihazlarda ne yazık ki bu işlemin çalışmayacağını gördük. Bunun nedeni FW güncellemesi ile config dosyasının şifrelemesi tamamen değişmiş durumda. Sadece key değil ne yazık ki. Bu nedenle birisinin CWMP üzernden yeni firmware indirip bana iletebilme ihtimali varsa yeni versiyonu da kırmayı deneriz.
Repo aşağıda sorusu olanlar iletişime geçebilir.
GitHub - Jlozde/TP-Link-EB810v-Superonline-config-decrypt-encrypt
Contribute to Jlozde/TP-Link-EB810v-Superonline-config-decrypt-encrypt development by creating an account on GitHub.
1- Kullanım çok basit, repoyu indirin.
2- Config dosyanızı alın.
3- Python 3 kurulu olsun.
4-
python decrypt.py EB810v_backup_conf.bin cozulmus_ayar.xml komutu ile xml dosyanızı alın.5- xml içinde sUser şeklinde arayın. Şifreniz plain text olarak karşınızda.
Küçük bir ek;
Yazılım Sürümü:EB810v-v1.0_260324_2525 Donanım Sürümü:EB810v v1.0 00000000 benim cihazım diye bir arkadaşın bana ulaşması ile son versiyon firmware kurulu olan cihazlarda ne yazık ki bu işlemin çalışmayacağını gördük. Bunun nedeni FW güncellemesi ile config dosyasının şifrelemesi tamamen değişmiş durumda. Sadece key değil ne yazık ki. Bu nedenle birisinin CWMP üzernden yeni firmware indirip bana iletebilme ihtimali varsa yeni versiyonu da kırmayı deneriz.
Son düzenleme: