Adaptörü kasanın önündeki USB kısmına koyunca ses kesilme gibi bir problem çıkmıyor, su gibi akıyor. Ancak kasının arkasında kısma takınca sürekli ses kesiliyor. "kasanın önüne tak o zaman" demeyin, takamıyorum sürekli o kısımları kullanıyorum. Sürücüler güncel. Nasıl çözebilirim bunu?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
TP-Link sitesinden ürününüzü 5.3 yaptınız mı?
Kutusunda yazan donanım sürümüne göre (örneğin V1) driverini indiriyorsunuz. Ürün Bluetooth 5.3 oluyor.
Kutusunda yazan donanım sürümüne göre (örneğin V1) driverini indiriyorsunuz. Ürün Bluetooth 5.3 oluyor.
ahlatgem
Uzman
- Makaleler
- 1
USB portunda problem olabilir mi?Adaptörü kasanın önündeki USB kısmına koyunca ses kesilme gibi bir problem çıkmıyor, su gibi akıyor. Ancak kasının arkasında kısma takınca sürekli ses kesiliyor. "kasanın önüne tak o zaman" demeyin, takamıyorum sürekli o kısımları kullanıyorum. Sürücüler güncel. Nasıl çözebilirim bunu?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Büyük ihtimal TP-Link UB500 kullanıyorsun. Alıcı çok küçük olduğundan en ufak engel soruna yol açabiliyor. Öne takmaktan başka şansınız yok. Fiziksel olarak engel var. Estetik önemli değilse bilgisayarın arkasını size doğru çevirin ki aradaki engel kalksın.
Sanmıyorum. Arkadaki bütün portlarda bu problem var. Hepsinin arızalı olma ihtimali var mı?
TP-Link sitesinden ürününüzü 5.3 yaptınız mı?
Son düzenleme:
Galiba hayır. Nasıl yapacağım?
Halloldu teşekkürler.
Son düzenleme:
Sorununuzun nasıl çözdüğünü de yazarsanız diğer bu sorunu yaşayan kullanıcılar da problemlerini çözebilirler.Galiba hayır. Nasıl yapacağım?
Halloldu teşekkürler.
Son düzenleme:
Bu siteden ürünümün olduğu bölüme gidip ürünü seçtim. Ardından destek kısmına tıklayıp, sayfanın en altına indikten sonra 'Driver'ı indir butonuna tıkladım. İndirme tamamlandığında, WinRAR ile dosyayı bir klasöre çıkardım. Klasörün içinde setup dosyasını bulup kurulumu başlattım. Kurulum tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve sorunum çözüldü.Sorununuzun nasıl çözdüğünü de yazarsanız diğer bu sorunu yaşayan kullanıcılar da problemlerini çözebilirler.
Benim bahsettiğim olay, sorununuzun çözüldüğüne sevindim.Bu siteden ürünümün olduğu bölüme gidip ürünü seçtim. Ardından destek kısmına tıklayıp, sayfanın en altına indikten sonra 'Driver'ı indir butonuna tıkladım. İndirme tamamlandığında, WinRAR ile dosyayı bir klasöre çıkardım. Klasörün içinde setup dosyasını bulup kurulumu başlattım. Kurulum tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve sorunum çözüldü.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-