Bold Pilot

Uzman
Yer
Bişkek/Kırgızistan
Selamlar, kısa bir süre önce TP-Link UB500 Bluetooth adaptörü satın aldım. Bana gelen versiyon V2'ydi ve güncelleme ile de 5.4 yaptım. Adaptörü kasanın arka tarafındaki USB portlarına taktığımda bağlantıda parazitlenme, kopmalar yaşıyorum fakat ön kısma taktığımda bir sorun olmuyor. Farklı driverlar ile denedim. Bunun sebebi ne olabilir daha önce karşılaşan var mı? Bana hiç mantıklı gelmedi. Ürünü değişime göndermeli miyim?

Selamlar, kısa bir süre önce TP-Link UB500 Bluetooth adaptörü satın aldım. Bana gelen versiyon V2'ydi ve güncelleme ile de 5.4 yaptım. Adaptörü kasanın arka tarafındaki USB portlarına taktığımda bağlantıda parazitlenme, kopmalar yaşıyorum fakat ön kısma taktığımda bir sorun olmuyor. Farklı driverlar ile denedim. Bunun sebebi ne olabilir daha önce karşılaşan var mı? Bana hiç mantıklı gelmedi. Ürünü değişime göndermeli miyim?
Hocam bende UB500 kullanıyordum özellikle kol ve kulaklığı aynı anda bağlayınca sapıtıyordu kontroller, UB500 Plus aldım evin öbür ucundan bile çekiyor, imkanınız varsa iade edip UB500 Plus almanızı öneririm.

Bence ürünle ilgili bir sorun yok gibi, diğer kablosuz cihazlarınız frekans ile çakışıyor olabilir.
Hocam Bluetooth ile sadece kulaklığa bağlanıyorum. 8BitDo Ultimate C gamepad'im var fakat onun kendi dongle'ı var ona bağlı, onunla alakası olabilir mi ki?