TP-Link EX141 modem alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 414
  • Etiketler Etiketler
    modem

Evet gerçekten routermış. D bende çok bilgili değilim. Bu ne demek oluyor? Oturma odasında fişe takılan küçük bir yönlendirici var bir de ben onu router sanıyordum açıkçası. Dediğim modemi alsam memnun eder mi?

O cihazın modeli nedir onu da atar mısın?

O cihazın modeli nedir onu da atar mısın?

Tam olarak ne yapmam iyi olur? QoS yapacağım routera birazdan. Onun dışında ne yapabilirim? Dediğim gibi bu router işimi görür mü?

Beyin kalmadı bende, modem mi lazım, router mı lazım. QoS var mı bunlarda....

Son düzenleme:

Eğer ilk attığın cihaz evdeki ana cihaz ise router alman lazım ama sadece sen o cihaza bağlıyken ping sorunları yaşıyorsan bu internet sağlayıcısı yüzünden oluyor demektir benim önerim WARP indirip kullanman ve pingini test etmen.

İlk attığım cihaz ana router. İkincisi yönlendirici başka odalar için. VPN'le düzeleceğini sanmıyorum açıkçası. İnternet zaten yavaş olduğu için olabilir. Peeling'den kaynaklı oluyor olabilir vs.

Denemekten zarar gelmez hocam cihaza sadece sen bağlan ve WARP'ı aç bence pingin azalacaktır ama kablo ile bağlan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…