Detaylar
Kim cevapladı?Th3RealKayseriLee
Yetkin
Amazondan 1200 TL'ye aldığım modem. Gayet güzel iş görüyor. Fiberde nasıl sonuç veriyor bilemem ama Wi-Fi 5'e geçtiğimizden beri yaklaşık 2.5 ay oluyor rahatım.
Omerta Silenzio
Başarılı
Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi modem fakat biraz pahalıya patlamış size.Amazondan 1200 TL'ye aldığım modem. Gayet güzel iş görüyor. Fiberde nasıl sonuç veriyor bilemem ama Wi-Fi 5'e geçtiğimizden beri yaklaşık 2.5 ay oluyor rahatım.
Turknet'in verdiği uzay mekiği kule tipi şeklindeki modemden iyi midir?
Omerta Silenzio
Başarılı
Evet.Turknet'in verdiği uzay mekiği kule tipi şeklindeki modemden iyi midir?
Th3RealKayseriLee
Yetkin
O sırada en uygun fiyatlı oydu ya. Birde milattan kalma apartmandan gelen kabloyla ve bütçeyle anca.Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi modem fakat biraz pahalıya patlamış size.
Son düzenleyen: Moderatör:
Belli ki kronik sorunlu bir model, şimdiden Telegram grubunda 3 kişide bağlantı kopma sorunu saydım.
alptones
Uzman
2 yıldan uzun süredir ADSL 16 Mbps ve VDSL 24 Mbps olacak şekilde DSL hatta kullandım. Modemden kaynaklı bir bağlantı kopması yaşamadım. Yatay şekilde 2.4 GHz bandında arada 3 duvar ve toplam 8 metre mesafede içerik tüketiminde bir problem yaşamadım. Bu fiyat bandında önerebileceğim bir model. Fiber hatta sorun yaşar mısınız, emin değilim.
3+ şikayet var diye her şeye kronik sorunlu damgası basmayın be artık.Belli ki kronik sorunlu bir model, şimdiden Telegram grubunda 3 kişide bağlantı kopma sorunu saydım.
Bedava. Sorunu olsa da olmasa da bu fiyata Vodafone H300s harici Wi-Fi 5 modem yoktu zaten.
Golden Brown
Gelişen
Benden bir tavsiye, ikinci elde satılan TT TPLink modem/routerlar gayet kaliteli. Dümdüz kullanayım, işimi görsün derseniz bakabilirsiniz. WIFI 6 bulunuyor ayrıca.