Elektronik TP-Link MODEM VR300 - 999 TL

Amazondan 1200 TL'ye aldığım modem. Gayet güzel iş görüyor. Fiberde nasıl sonuç veriyor bilemem ama Wi-Fi 5'e geçtiğimizden beri yaklaşık 2.5 ay oluyor rahatım.

Amazondan 1200 TL'ye aldığım modem. Gayet güzel iş görüyor. Fiberde nasıl sonuç veriyor bilemem ama Wi-Fi 5'e geçtiğimizden beri yaklaşık 2.5 ay oluyor rahatım.
Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi modem fakat biraz pahalıya patlamış size.

Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi modem fakat biraz pahalıya patlamış size.
O sırada en uygun fiyatlı oydu ya. Birde milattan kalma apartmandan gelen kabloyla ve bütçeyle anca.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıldan uzun süredir ADSL 16 Mbps ve VDSL 24 Mbps olacak şekilde DSL hatta kullandım. Modemden kaynaklı bir bağlantı kopması yaşamadım. Yatay şekilde 2.4 GHz bandında arada 3 duvar ve toplam 8 metre mesafede içerik tüketiminde bir problem yaşamadım. Bu fiyat bandında önerebileceğim bir model. Fiber hatta sorun yaşar mısınız, emin değilim.

Benden bir tavsiye, ikinci elde satılan TT TPLink modem/routerlar gayet kaliteli. Dümdüz kullanayım, işimi görsün derseniz bakabilirsiniz. WIFI 6 bulunuyor ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…