khaygho

Çalışkan
Merhaba,

TP-Link TD-W8961nd (TR) v2.0 modemimde hızlı kurulum sırasında hata alıyorum. (Hata görsellerinde gösterildi.) Modemi köprü (bridge) yapıp router olarak kullanmak istiyorum.

Modem arayüzünde “Kablosuz Ayarlar” sekmesi yok, arayüzde yalnızca “İnternet” ve “LAN” seçenekleri var. Wi-Fi ışığını da yakamadım. Modemde anten ve kablosuz ibaresi olmasına rağmen kablosuz seçenekleri görünmüyor veya çalışmıyor.

ISP: PPPoA/PPPoE, kendi modemim değil. Kendi modemimden gelen ayarları bozmak istemiyorum. Firmware sürümünü TP-Link sitesinden güncelledim.

Sorunum: Modemi köprü yapmak ve kablosuz ayarlarını tekrar aktif hale getirmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

1760896792999.webp
1760896876186.webp
1760897047236.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
ISP: PPPoA/PPPoE, kendi modemim değil. Kendi modemimden gelen ayarları bozmak istemiyorum. Firmware sürümünü TP-Link sitesinden güncelledim.
Bunu anlamadım ama isterseniz ayarları yedekleyebilirsiniz. Cihazı sıfırlayın ve sıfırdan Router moduna almaya çalışın.

Bunu anlamadım ama isterseniz ayarları yedekleyebilirsiniz. Cihazı sıfırlayın ve sıfırdan router moduna almaya çalışın.

Yazım hatama verin, söylemek istediğim sabit hat kablosunu takıp internet sağlayıcı bilgilerini girip kurulum yapmadık. Modem benim değil arkadaşımın. Evimizde kullandığımız modemimiz var. Ayrıca 2 farklı modemle köprü yapılıp komple binadaki her kata Wi-Fi yayıyoruz bozmak istemedik ayarlarını. O yüzden görseldeki modeme kurulum yapmadık. Daha doğrusu yapamadıkta denedik hızlı kurulum yaparken error veriyor.

Görseldeki modemi laptopa Ethernet kablosla bağladım köprü yapıp evde kullandığımız modemle Ethernet kablosuyla bağlayınca kablolu internet alabiliyoruz ama kablosuz internet Wi-Fi yok. Modem arayüzünde hiçbir şekilde kablosuz sekmesi gelmiyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Halihazırda cihaz farklı bir modda ise sıfırlayıp öyle kurulum yapmanız gerekiyor yanlışım yoksa. Bu yüzden IP hatası alıyor gibisiniz.
Cihaz sıfırlama modemin arkasından reset tuşunu iğneyle bastırınca olan mı? Onu çok kez denedim panel üstünden de fabrika ayarlarına döndürdüm, cihaz hiçbir şekilde kablosuzu açmıyor, Firmware güncelledim yine de bir çare olmadı şimdi de düşürmeyi nasıl yaparım onu bilmiyorum belki Firmware sürümüyle alakalı, modem ismini arama motorunda aratınca sıkıntılı model olduğunu ve Firmware'da sıkıntılı diyorlardı, hardreset gibi bir şey var mı ana karnından çıktığı kıvama getirecek bir şey? Modemin destek kısmında easysetup var onu açıp kurmaya çalışınca da adımları tamamlayamıyor aynı kurulumda takılıp kalıyor.