Elektronik TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör 235 TL

TMW

Deneyimli
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an markasını hatırlamadığım bir 5.0 bluetooth usb adaptör kullanıyorum. Tek memnun olmadığım konu mobil etkin noktayla internet paylaştığımda 3.0 mb/s ile interneti paylaşıyor. Haliyle çok yavaş. Bu adaptörlerden alırsam 3.0 mb/s den daha fazla internet paylaşabilir miyim? Ona göre alacağım.

Yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim. Masaüstü PC de bluetooth kulaklık ve hoparlör için kullanıyorum.

İnternet paylaşacaksan internet adaptörü al. Bluetooth lazım olursa da dediğin adaptör kenarda dursun. Nasıldır bilemiyorum ama bu bütçede bu var.

TP-Link kolay kolay üzmez. Bende TL-WN821N modeli var. Çok uzun yıllar önce Teknosadan almıştım. İnternet giderse telefon internetini kullanmak için arada kullanıyorum. Eğer bütçesi yetiyorsa daha iyi modellere de bakabilir arkadaş.

FydeOS üzerinde çalışıyor mu deneyen oldu mu? Bazı adaptörler çalışıyor bazıları çalışmıyor.

UB400'den geçilir mi? Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, sadece Xbox gamepad için kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…