Kablolu kulaklık kullanırken kedim kabloya saldırıyor, wireless kulaküstü kulaklıklar çok pahalı olduğu için kulakiçi kulaklık ile birlikte kullanmayı düşünüyorum ama ne kadar işlevsel bilmiyorum. Ses kalitesi, gecikme olarak iyi midir? Ayrıca mikrofon ile kulaklığın aynı anda kullanılamadığına dair yorumlar gördüm, doğru mudur?

Kablolu kulaklık kullanırken kedim kabloya saldırıyor, Wireless kulak üstü kulaklıklar çok pahalı olduğu için kulak içi kulaklık ile birlikte kullanmayı düşünüyorum ama ne kadar işlevsel bilmiyorum. Ses kalitesi, gecikme olarak iyi midir? Ayrıca mikrofon ile kulaklığın aynı anda kullanılamadığına dair yorumlar gördüm, doğru mudur?

Kulaklığınız 5.3 ve üstünü destekliyorsa şu ürüne bakın,

V1 takılı PC'de şuan. Windows kendi kendine güncelleme yapıp Bluetooth sürümünü 5.3'e yükseltmiş, nasıl oluyor bu iş anlamadım valla.

Kablolu kulaklık kullanırken kedim kabloya saldırıyor, wireless kulaküstü kulaklıklar çok pahalı olduğu için kulakiçi kulaklık ile birlikte kullanmayı düşünüyorum ama ne kadar işlevsel bilmiyorum. Ses kalitesi, gecikme olarak iyi midir? Ayrıca mikrofon ile kulaklığın aynı anda kullanılamadığına dair yorumlar gördüm, doğru mudur?
Kulaklığın kendine özel alıcı yoksa Bluetooth'da en çok sorun yaşayan ürün olabilir. Kaliteli mikrofonu olan kablosuz kulaklıklar da 5-6 bin ₺ civarından başlıyor. Uygun ürünlerde ses için alacaksanız sorun yok, ama mikrofon tarafına bulaşmayın. En kötü şu ürün alınıp sadece ses için kullanılabilir. Ayrıca istiyorsanız yayıncı mikrofonu tarzı bir şey alınabilir.

Ben bu ürünü Gamepad ile birlikte kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum. Ama kulaklık konusunda bir şey söylemem.

Bu arada kedimin kulaklık kabloma saldırdığını hiç rastlamadım. Sadece kasanın arkasına dokununca internet kablomu sabit tutan ucu kırık olduğundan hafif geri çıkıyor. Bunu yapınca hareket ettiğimden alıştı ve sürekli yapıyor. Ona da kasayı koyabileceğim bir kutu tarzı dolap alanı bulursam yeni kablo alacağım.

Kedi için belki odada kulaklık kablosundan uzak tutacak, duvara falan yapışan bir oyuncak bulunabilir. Veya enerjisini atması için sizin odadan uzak tutacak yerlere kedi tünelleri, duvarda gezebileceği alanlara böyle kitap koyma rafı gibi raflar taktırılabilir.

Daha önceden bağlantıdaki ürünü aldım. Yapışkanı bir ara çıktı, ama bununla oynuyorlar. Vakum olayı nasıl düzeltilir bilmiyorum. Çözümünü bulursanız bu ürünü ara sıra yer değiştirerek ilgilenmesini de sağlayabilirsiniz.

Veya boş vaktinizde bu tarz oyuncaklar ile iyice yorarak, kulaklığın kablosundan uzak durması sağlanabilir.

En olmadı kablolu kulaklığı erişmeyeceği şekilde saklamaya çalışın. Ben mesela kabloyu monitörün arkasından getirttiğimden, kendimin rahatça hareket ettirebileceği çok kısıtlı alan kalıyor. Bir de boşta dururken bile sarkan kısmıyla oynadığını görmedim. Veya ben bilgisayar ile uğraşırken masaya falan atlamak yerine, sağım veya solumdan benimle uğraşıyor. Masaya alışma olayını da aslında eskiden yaş mama verirken çözmüş olabilirim. Yaş mamayı haftada bir verirdim, ilk başlarda direkt yaş mamayı tabağına koyarken tezgaha atlardı. Ben de indirirdim. Böyle 50-60 kere yapmışımdır. Sonrasında uslu uslu bekleyince yaş mamayı aldığını bildiğinden, hoşuan giden bir şey olursa falan mutfakta masanın yanındaki koltuğa oturup bekliyor.

Tabii yaş mama olayını veteriner uyarısı ile dişine zararı olduğundan saldım. Çok nadir arada Acana falan veriyorum, çok nadir ama.

@1247 Daha çok hikayeli ve solo oyunlar oynasam da ara sıra arkadaşlarla sesli sohbet üzerinden online oyunlar oynuyorum, o yüzden mikrofon da önemli biraz. Kedinin dikkatini çekecek oyuncaklar var ama ben yanına gidip o oynarken beklemediğim sürece oynamıyor. British Shorthair olmasına rağmen garip bir şekilde bana çok bağlı, ben nereye gidersem kuyruk gibi takip ediyor. Ondan dolayı odadan da çıkartamıyorum, çıkarttığımda ya kapı başında bekliyor ya da miyavlayıp kapıya saldırıyor ki gönlüm de elvermiyor çıkartmaya. Odadayken saldırmaması için bir şeyler denedim ama saldırmayı bırakmıyor, oyun olarak görüyor sanırım. Kablosuz kulaklıklar dediğiniz gibi çok pahalı ondan alternatif ucuz bir yöntem arıyorum.

TP-Link kolay kolay üzmez. Bende TL-WN821N modeli var. Çok uzun yıllar önce Teknosadan almıştım. İnternet giderse telefon internetini kullanmak için arada kullanıyorum. Eğer bütçesi yetiyorsa daha iyi modellere de bakabilir arkadaş.
İnternet paylaşacaksan internet adaptörü al. Bluetooth lazım olursa da dediğin adaptör kenarda dursun. Nasıldır bilemiyorum ama bu bütçede bu var.

İnternetim 35mb/s. Bu cihazlardan alacak olsam 150mb/s yerine 300 mb/s olan ürünü almamın bi artısı olur mu?