anladım. teşekkür ederim.Hız konusunda olmayacaktır. Gecikme ve menzil fark ettirebilir belki. Ben olsam bunu alırdım, hem de 5 GHz'miş. Diğeri 2.4 GHz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Bence bu ürün bir tık daha iyi. Bluetooth 5.3 olarak geliyor. Bunu kullanıyorum memnunum.
İkisi de TP-Link'in markası.
İkisi de TP-Link'in markası.
Son düzenleyen: Moderatör:
xalvorath
Yetkin
Kullanıyorum, yakın kullanım için tamam ama biraz uzaklaşınca kesiliyor, ona göre alın. Artı olarak da yanına başka bir dongle geldiği zaman kendini kaybediyor.
@Toby Fox Daha demin arkadaşa bir konuda yardım ederken, Windows update yeni bir sürücü güncellemesi gelmiş. Bluetooth kapalıyken böyle gözüküyor. Bluetooth'dan anlamıyorum ama galiba yazılım ile de 5.4 desteği sağlanıyor bilemiyorum.
Bu arada sürücüyü yine Windows update üzerinden yükledim. Yani sitesiyle uğraşmanıza gerek yok. Hatta sitede güncel sürücü şu an gözükmüyor.
Bu arada sürücüyü yine Windows update üzerinden yükledim. Yani sitesiyle uğraşmanıza gerek yok. Hatta sitede güncel sürücü şu an gözükmüyor.
@Toby Fox Daha demin arkadaşa bir konuda yardım ederken, Windows update yeni bir sürücü güncellemesi gelmiş. Bluetooth kapalıyken böyle gözüküyor. Bluetooth'dan anlamıyorum ama galiba yazılım ile de 5.4 desteği sağlanıyor bilemiyorum.
Eki Görüntüle 140590
Eki Görüntüle 140593
Eki Görüntüle 140592
V1 kullanıyorum, benimkini de 5.4 yapmış otomatik. Süper
Neredeyse hiç fark yok hangisi ucuz ise tercih edebilirsin.
Linux'da çalıştırmak için ikisi de driver kurulumu istiyor Linux'da ikisi de çalışmıyor belirtmeden geçmeyeyim. Driver kurunca çalışıyor.