Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, çok yararlı bir paylaşım olmuş, teşekkür ederim. Ama söylemiş olduğunuz tüm seçenekleri gerçekleştirdim. CWTP kapattım, root yetkisini açtım, her şey tamam. Yalnız modeme Wi-Fi ile telefon üzerinden örneğin bağlantı yaptığımda doğrulama sayfası geliyor, hotspot ekranı gibi düşünün, DSL yok ekranına düşüyor. Bu durumu nasıl engelleyebilirim?

Yaptıklarım;

• WAN ayarları içerisindeki tüm bağlantıları sildim.
  • DHCP kapalı. IP farklı, modem ile çakışmaması adına.
  • Yeni ekledim dinamik IP olarak ama yine olmadı.
Config üzerinden bu ayarı kapatma şansımız var mı? Yardımcı olur musunuz lütfen? Yoksa modemi çöpe atacağım artık, çok uğraştım kaç gündür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Size soruyu yönelttikten sonra farklı sayfaları araştırdım. Aşağıdaki sayfada arkadaş paylaşmış, aynı ayarları yaparak sorunu çözdüm. İlginiz için teşekkür ederim.
EWAN_ETHERNET seçeneği üzerindeki ve DHCP Server etkin olduğunda kendisi otomatik 192.168.5.x grubuna yönlendiriyor. DNS sunucu ve varsayılan ağ geçidi ayarlarını değiştirdim, bu şekilde sorunu çözdüm.

Size soruyu yönelttikten sonra farklı sayfaları araştırdım. Aşağıdaki sayfada arkadaş paylaşmış, aynı ayarları yaparak sorunu çözdüm. İlginiz için teşekkür ederim.
EWAN_ETHERNET seçeneği üzerindeki ve DHCP Server etkin olduğunda kendisi otomatik 192.168.5.x grubuna yönlendiriyor. DNS sunucu ve varsayılan ağ geçidi ayarlarını değiştirdim, bu şekilde sorunu çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dilerseniz bir ekran görüntüsü paylaşın. DHCP neden kattınız anlamadım. Bir de LAN ile bağlanınca sorun var mı?
Recep bey merhaba. Githubda dolaşırken EN751221 işlemcili cihazlara openwrt yapan bi arkadaş buldum isterseniz bi inceleyin