Ha pardon mesh sistemi görmemişim. :D

Fiyatına göre güzel bu mesh sistem alınır ama router asla TT'den alınmaz.
Hem mesh hem de router e ayrı ayrı para vermek lazım o zaman. Ben bu mesh sistemi alacağım şimdilik Fiber gelince de Türk Telekom router verir artık ya da senin önereceğin bir router var mıdır Fiber için?

Hem mesh hem de router e ayrı ayrı para vermek lazım o zaman. Ben bu mesh sistemi alacağım şimdilik Fiber gelince de Türk Telekom router verir artık ya da senin önereceğin bir router var mıdır Fiber için?
Çekim sorunu yaşamıyorsanız mesh sisteme pek ihtiyacınız yok. Siz fiber gelince bakarsınız eğer çekim kalitesi yeterli gelmezse mesh alırsınız.

Router olarak 100Mbps internet kullanacağınızı varsayarsak Imou HX21 ve Xiaomi AX3000T öneririm.

Bu arada eviniz kaç katlı ve kaç metrekare?

Çekim sorunu yaşamıyorsanız mesh sisteme pek ihtiyacınız yok. Siz fiber gelince bakarsınız eğer çekim kalitesi yeterli gelmezse mesh alırsınız.

Router olarak 100Mbps internet kullanacağınızı varsayarsak Imou HX21 ve Xiaomi AX3000T öneririm.

Bu arada eviniz kaç katlı ve kaç metrekare?
Ev 3 katlı ve 140 metrekare. Ben bilgisayardan kablolu değil de Wi-fi adaptör ile bağlanıyorum wi-fi 6 adaptörüm var yeni aldım ama şu an o teknolojiden yararlanamıyorum. Sanırım bu mesh sistemi alsam yararlanabileceğim doğru mu?

Ev 3 katlı ve 140 metrekare. Ben bilgisayardan kablolu değil de Wi-fi adaptör ile bağlanıyorum wi-fi 6 adaptörüm var yeni aldım ama şu an o teknolojiden yararlanamıyorum. Sanırım bu mesh sistemi alsam yararlanabileceğim doğru mu?
Evet kesinlikle mesh sisteme ihtiyacınız olacak. 😅

Mesh sistemin WiFi 6 desteği var yani evet yararlanabilirsiniz.

Bu arada bütçeniz nedir? @Tesla Bobini

Evet kesinlikle mesh sisteme ihtiyacınız olacak. 😅

Mesh sistemin WiFi 6 desteği var yani evet yararlanabilirsiniz.
Tamam o zaman hocam ben sadece mesh alacağım modem mi router mi onu ayrı almayacağım artık Fiber gelince firmanın kendisi verir şu an mevcutta da keenetic omni dsl modem var, yardım için teşekkürler.

Bütçe açıkçası belli değil sadece mesh sistemine 2000 TL veririm yeterli. Yani bir de ayrı modem ya da router vs alsam daha da artacak bütçe.

Burada daha uyguna alabilirsiniz.