rakipsizc

Çalışkan
Merhaba,

Elimde TP-Link VX220-G2U model bir modem var. Cihazın mevcut bilgileri şu şekilde:

• Yazılım versiyonu: VX220-G2U-v2.0_240401
  • Donanım versiyonu: VX220-G2U v2.0 00000000
Ekteki görselde de görebileceğiniz üzere, modem oldukça eski bir TP-Link arayüzüne sahip. İnternette gördüğüm güncel TP-Link arayüzleriyle (mavi-beyaz modern tasarım) hiçbir benzerliği yok ve panel üzerinden güncelleme desteği görünmüyor.

Bu cihazı nasıl güncelleyebilirim veya arayüzünü modern sürümlere yükseltmemin bir yolu var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1775210273658.webp

Maalesef ilgili sitede modemime ait yazılımı bulamadım. Ayrıca sitenin kurulum rehberinde güncellemenin arayüz üzerinden dosya seçilerek yapıldığı belirtiliyor; ancak benim modem arayüzümde ne Wi-Fi üzerinden ne de USB veya dosya yoluyla güncelleme yapabileceğim bir seçenek bulunmuyor.
Biraz araştırdım Servis sağlayıcı verdiği modemlere yazılım yüklemesi yapamıyormuşsun .Bu konuda katılar Rootlamak gerek oluyorsa o konuda bilgim yok Recep Baltaş'a sor yada yeni modem al .Ben Keenetic Hooper DSL 3611 aldım 12 yıl azap çekmişim her şeyi kontrol edebiliyorum.