ygulmez Çalışkan Katılım 27 Mart 2026 Mesajlar 16 Beğeniler -1 Bugün 08:28 #1 TT ekibi tarafından takılan ONT cihazı arayüzünden bilgileri almam lazım. Arayüze nasıl girerim? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 08:44
Fahare Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 292 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 181 Bugün 09:55 #2 Amaç nedi ? SFP kullanmak ise en son çalışmıyordu. Kutusundaki belgeye bak, orada ip adresi vardır. Fiber kabloyu çıkart sabit ip ver giriş sağla.
Amaç nedi ? SFP kullanmak ise en son çalışmıyordu. Kutusundaki belgeye bak, orada ip adresi vardır. Fiber kabloyu çıkart sabit ip ver giriş sağla.
KS KS ygulmez Çalışkan Katılım 27 Mart 2026 Mesajlar 16 Beğeniler -1 Bugün 10:10 #3 Fahare dedi: Amaç nedi ? SFP kullanmak ise en son çalışmıyordu. Kutusundaki belgeye bak, orada ip adresi vardır. Fiber kabloyu çıkart sabit ip ver giriş sağla. Genişletmek için tıkla... kutusunda ne kullanma kılavuzu nede hızlı kurulum rehberi var ve sürekli sabit ip veriyorum ve hiçbiri olmuyor
Fahare dedi: Amaç nedi ? SFP kullanmak ise en son çalışmıyordu. Kutusundaki belgeye bak, orada ip adresi vardır. Fiber kabloyu çıkart sabit ip ver giriş sağla. Genişletmek için tıkla... kutusunda ne kullanma kılavuzu nede hızlı kurulum rehberi var ve sürekli sabit ip veriyorum ve hiçbiri olmuyor
Fahare Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 292 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 181 Bugün 10:24 #4 Bu resmi sitesinden bakabilirsin. Ayrıca Recep hocam cihazı açtı diye hatırlıyorum. @Recep Baltaş
KS KS ygulmez Çalışkan Katılım 27 Mart 2026 Mesajlar 16 Beğeniler -1 Bugün 10:34 #5 Fahare dedi: Bu resmi sitesinden bakabilirsin. Ayrıca Recep hocam cihazı açtı diye hatırlıyorum. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Siteyede baktım oradaki IP adreslerini denedim onlarda işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 11:52
Fahare dedi: Bu resmi sitesinden bakabilirsin. Ayrıca Recep hocam cihazı açtı diye hatırlıyorum. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Siteyede baktım oradaki IP adreslerini denedim onlarda işe yaramadı.