ygulmez Çalışkan Katılım 27 Mart 2026 Mesajlar 16 Beğeniler -1 3 Temmuz 2026 #1 TT ekibi tarafından takılan ONT cihazı arayüzünden bilgileri almam lazım. Arayüze nasıl girerim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2026
Fahare 83 Uzman Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 486 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 292 3 Temmuz 2026 #2 Amaç nedi ? SFP kullanmak ise en son çalışmıyordu. Kutusundaki belgeye bak, orada ip adresi vardır. Fiber kabloyu çıkart sabit ip ver giriş sağla.
Amaç nedi ? SFP kullanmak ise en son çalışmıyordu. Kutusundaki belgeye bak, orada ip adresi vardır. Fiber kabloyu çıkart sabit ip ver giriş sağla.
KS KS ygulmez Çalışkan Katılım 27 Mart 2026 Mesajlar 16 Beğeniler -1 3 Temmuz 2026 #3 Fahare dedi: Amaç nedi ? SFP kullanmak ise en son çalışmıyordu. Kutusundaki belgeye bak, orada ip adresi vardır. Fiber kabloyu çıkart sabit ip ver giriş sağla. Genişletmek için tıkla... kutusunda ne kullanma kılavuzu nede hızlı kurulum rehberi var ve sürekli sabit ip veriyorum ve hiçbiri olmuyor
Fahare dedi: Amaç nedi ? SFP kullanmak ise en son çalışmıyordu. Kutusundaki belgeye bak, orada ip adresi vardır. Fiber kabloyu çıkart sabit ip ver giriş sağla. Genişletmek için tıkla... kutusunda ne kullanma kılavuzu nede hızlı kurulum rehberi var ve sürekli sabit ip veriyorum ve hiçbiri olmuyor
Fahare 83 Uzman Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 486 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 292 3 Temmuz 2026 #4 Bu resmi sitesinden bakabilirsin. Ayrıca Recep hocam cihazı açtı diye hatırlıyorum. @Recep Baltaş
KS KS ygulmez Çalışkan Katılım 27 Mart 2026 Mesajlar 16 Beğeniler -1 3 Temmuz 2026 #5 Fahare dedi: Bu resmi sitesinden bakabilirsin. Ayrıca Recep hocam cihazı açtı diye hatırlıyorum. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Siteyede baktım oradaki IP adreslerini denedim onlarda işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2026
Fahare dedi: Bu resmi sitesinden bakabilirsin. Ayrıca Recep hocam cihazı açtı diye hatırlıyorum. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Siteyede baktım oradaki IP adreslerini denedim onlarda işe yaramadı.