V vurkan Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.230 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İZMİR 17 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar amazon.com.tr satıcılı ürünler yabancı menşeli olsa bile Türkiye üretimi olabilir mi? Örneğin Adidas spor ayakkabı Türkiye üretimi olabilir mi?
Arkadaşlar amazon.com.tr satıcılı ürünler yabancı menşeli olsa bile Türkiye üretimi olabilir mi? Örneğin Adidas spor ayakkabı Türkiye üretimi olabilir mi?
GV9 Başarılı İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 170 Çözümler 4 Beğeniler 76 17 Ağustos 2024 #2 Ürünlerin üretildiği yerler farklı olabiliyor. Birçok yabancı menşeli giyim mağazası Türkiye'de üretim yapıyor. Olabilir yani.
Ürünlerin üretildiği yerler farklı olabiliyor. Birçok yabancı menşeli giyim mağazası Türkiye'de üretim yapıyor. Olabilir yani.
KS KS V vurkan Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.230 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İZMİR 17 Ağustos 2024 #3 GV9 dedi: Ürünlerin üretildiği yerler farklı olabiliyor. Birçok yabancı menşeli giyim mağazası Türkiye'de üretim yapıyor. Olabilir yani. Genişletmek için tıkla... Öğrenme şansı yok sanırım, ithal olması için amazon.de mi gerekiyor
GV9 dedi: Ürünlerin üretildiği yerler farklı olabiliyor. Birçok yabancı menşeli giyim mağazası Türkiye'de üretim yapıyor. Olabilir yani. Genişletmek için tıkla... Öğrenme şansı yok sanırım, ithal olması için amazon.de mi gerekiyor
GV9 Başarılı İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 170 Çözümler 4 Beğeniler 76 17 Ağustos 2024 #4 vurkan dedi: Öğrenme şansı yok sanırım, ithal olması için amazon.de mi gerekiyor Genişletmek için tıkla... Avrupa'da satılan ürünlerin arasında da bol miktarda Türkiye'de üretilen ürünler bulunuyor. Nasıl öğrenirsiniz bilgim yok maalesef.
vurkan dedi: Öğrenme şansı yok sanırım, ithal olması için amazon.de mi gerekiyor Genişletmek için tıkla... Avrupa'da satılan ürünlerin arasında da bol miktarda Türkiye'de üretilen ürünler bulunuyor. Nasıl öğrenirsiniz bilgim yok maalesef.