Hüseyin ÇETİN

Becerikli
Yer
Denizli/Afyon
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bir site ve paket arıyorum, TV kullanan birisi değilim. Bana web tabanlı olarak gireceğim, paketi alacağım tüm maçları canlı izleyeceğim. Var mı böyle konuda bilgisi olan? Şampiyonlar ligi, Lig A, Premier lig, Seria A, Süper Lig TR, vb. aklınıza gelecek Avrupa liglerinin hepsi. Sevgiler, saygılarla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasadışı paketler dışında mümkün değil gibi. Şurada beIN, tabii, S Sport+ mevcut en az. Türkçe olması için bu 3 site şart en azından. Yurtdışı ürünleri hakkında bilgim yok.

Xxxxx TV gibi yollar dışında dediğiniz zor bende mecburen kullanıyorum hepsini tek seferde almaya kalksam çok pahalıya patlar ama değiyor. Hepsini isterseniz teker teker almanız gerekli ne yazıkkı.

Ülkenin en kaliteli IPTV sunucusunun bile açığı var çok kolay data base'ine ulaşılıyor. Geçen gün deneyeyim dedim kayıtlı tüm hesaplar listelendi. Eskiden de üyeydim zaten sahibi tanıdık. IPTV pek güven olmaz fakat içerik olarak 10 üyeliğe 10 farklı fiyat yerine 10 üyeliğe bir fiyat vermiş gibi oluyorsunuz. Bunun dışında Twitter üzerinde kaçak yayınlar mevcut. Ama kalite konusunda reklamlardan geçilmiyor.

Seria a ve la liga S Sport'ta Türkiye ligi, Premier lig ve ligue 1 ise Tod'da. Avrupa maçları da tabii platformunda. Buna göre tercihlerinizi yapabilirsiniz. Bu IPtv'ler vb. çok öneriliyor da gerçekten kullanıp önerenler tahammül seviyesi yüksek insanlar olabilir çünkü ben kaç tanesini denediysem hepsinde sıkıntı yaşadım.