Şu tarz olaylarda mağdur olduğu iddia edilen insanların başörtüsü edebiyatı yapması feci patlatıyor. :D
+1 keşke bir yerden öncesinin kaydı çıksa da görsek.Şu adama dava açacak kadar düşmezsin be. Kapıya yapışmış inatla yekvücut olmuş.
Ki beyan ettiği gibi özür dilese hala orda durmaz hayatı yalan.

Allah sonumuz hayırlı etsin. Çocukluk arkadaşım 14 yaşındayken 12 yaşında kızı olan bir aile tarafından iftiraya uğradı ve tam 9 yıl sonra geçen hafta 5 yıl 6 ayı hapis cezasına çarptırıldı (kendisi 9 aylık evliydi). Yapılan tüm tetkikler de herhangi bir sonuç çıkmadığı ve herhangi bir delil olmadığı halde. Nedeni ise kadın beyanını esas alınması (12 yaşındaki kadın) ve 14 yaşındaki erkek çocuğunun akli melekelerinin yerinde olduğu kanaatine varılmasıymış.

Adam dayak yedi rezil oldu psikolojisi altüst oldu mağdur oldu her şey oldu. Şimdi de suçlu oldu yazık gerçekten.

Doğru ise Sedat Peker 2.5 milyon TL yumruk yiyen adama yollamış, adamdan para sızdırmak için dava açmış olabilirler. Zaten bütün işi mavi gömlekli coşturuyor, yumruk atan adam inip gidecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamın yumruk yemesi başka bir konu adamın kadına yaptığı öküzlük başka bir konu. Kadın adamın yaptığı şey için dava açabilir hakkıdır ha bir şey çıkar mı dersin? Çıkmaz. Adam yumruk yediği için dava açabilir, hakkıdır. Bir şey çıkar mı? Çıkmaz. Türkiye Kabilesine hoşgeldiniz.

Şahsen ben yumruk yiyen adamın çok masum olduğunu düşünmüyorum. Videolarda ve ifadelerde inanılmaz kışkırtıcı konuşuyor. Hem kadına durmadan bişiler söylemiş hemde aslında ayırmak için gelen mavi gömlekliye laf ediyor. Sonra zaten ortalık karışıyor. Dışarıya çıkınca da önce yumruk attılar şikayetçiyim diyor sonra güvenliği görünce mavilinin üstüne yürüyüp kışkırtıyor. Karşılık alınca da çocuklarım var diyor. Şahsen ben bu olayda millete salça olup olup çocuklarının arkasına sığınan birisini görüyorum. Tabii ki diğer adamın yumruk atması yanlış ama onun haricinde yumruk yiyen adam az değil. Mavi gömleklinin boşu boşuna başı yandı. Ülkede o kadar şey oluyor. Gereksiz abartıldı. Aynı zamanda medya bu olayla uğraşırken arkada İBB'ye operasyon yapıldı ve bu muhabbet yüzünden doğru düzgün konuşulmadı. Yani bilerek bu kadar abartıldığını düşünüyorum. Mavili de kim vurduya gitti bu uğurda.