Yabancı rapçiler bu işi yapıyor gerçekten. Prodüksiyon kalitesi olarak bizden çok öndeler. Bizimkiler sağdan soldan arakladıkları altyapılara verse okumaya devam etsin.
Detaylar
Kim cevapladı?Droplamışlar.
Delirmelik şarkıya delirmelik klip, beyblade gibi dönüyor.
Ben son zamanlarda çıkan bu tip müzikleri bir türlü beğenemiyorum. Beat sanki 10TL'ye Fiverr'dan yapılmış gibi, ayrıca şarkı sözleri ve sesler berbat ötesi. Nerede 90 ve 2000'ler rapçileri, nerede bunlar?
nastuec
Uzman
Ben son zamanlarda çıkan bu tip müzikleri bir türlü beğenemiyorum. Beat sanki 10TL'ye Fiverr'dan yapılmış gibi, ayrıca şarkı sözleri ve sesler berbat ötesi. Nerede 90 ve 2000'ler rapçileri, nerede bunlar?
Yani sizce
Bu şarkı bu şarkıdan daha iyi?
Evet.
nastuec
Uzman
Sözleri önemseyen biriyseniz olabilir ama ahenk olarak killokinin şarkısı daha iyi bence kulağa daha hoş geliyor.
Sözleri önemseyen biriyseniz olabilir ama ahenk olarak killokinin şarkısı daha iyi bence kulağa daha hoş geliyor.
Bence aşırı autotune var, ayrıca bazı sesler kafa ütülüyor. Tam arka planda bir şey yaparken dikkat etmemelik şarkı.
Devir değişiyor kıyaslamak anlamsız, east coast-west coast kavgaları da yok artık.Ben son zamanlarda çıkan bu tip müzikleri bir türlü beğenemiyorum. Beat sanki 10TL'ye Fiverr'dan yapılmış gibi, ayrıca şarkı sözleri ve sesler berbat ötesi. Nerede 90 ve 2000'ler rapçileri, nerede bunlar?
OG'lerde iyi bu da iyi. Yeniliğe de açık olmak lazım, trap piyasasının tepesindeki eleman bu şu an. Sahne performanslari falan zaten mükemmel, hakkını veriyor.
Berbat da değil anlamli aslinda, gerçek hayatı kendi tarzı ve tecrubeleriyle anlatıp muzik yapıyor ve hit oluyor. Tarzına uymuyordur.
Kanye'den de ilham aldigini açıkça belirtiyor ama Asap Rocky'i de kopyalıyor.
Bu muzigi mesela tamamen hit; hype ve farkli olduğundan seviliyor, bir konserinde 14 kez aralıksız söylendi... Baska parçalarına da bakabilirsin, herkes dinlemek zorunda değil ama illa ki hoşuna giden bulursun.
Droplamışlar.
Delirmelik şarkıya delirmelik klip, beyblade gibi dönüyor.
Midem bulandı, karnım ağrıdı, başım dönüyor.
Sıfır şaka. İzleyemedim klibi adamakıllı. : D
En rezalet klibi...Midem bulandı, karnım ağrıdı, başım dönüyor.
Sıfır şaka. İzleyemedim klibi adamakıllı. : D