Detaylar
Kim cevapladı?DogancanYr
Başarılı
Uygulamalar gereksiz.
Sadece plasebo etkisi yapıyor.
Neden gereksiz olsun?Uygulamalar gereksiz.
Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Programı ona göre satın alacağım.Evet arkadaşlar başlıktaki gibi; iki programin ücretli versiyonunu kullansam çakışma yapar mı? Wise Care'nin de güvenlik vb. olayları var mış. Bilgisi olan var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyuyan Sincap
Üstün
Gereksiz denme sebebi ikisi de testlerde iyi performans vermiyor. Direkt Kaspersky Plus veya BitDefender internet Security önerimdir. 1 uygulama yeterli. Eğer laptop ise ya Windows Defender kalsın ya da ESET kullanın.
Yok ondan demedim. Wisa careyi bakim programi için kullanacaktım.Gereksiz denme sebebi ikisi de testlerde iyi performans vermiyor. Direkt Kaspersky Plus veya BitDefender internet Security önerimdir. 1 uygulama yeterli. Eğer laptop ise ya Windows Defender kalsın ya da ESET kullanın.
Son düzenleyen: Moderatör:
DogancanYr
Başarılı
Bakım daha bir gereksiz.Yok ondan demedim. Wisa careyi bakim programi için kullanacaktım.
Emin on windowsun kendi temizleme aracı ile %temp% ve temp klasörlerini sildiğinde aynısı oluyor ve cmd den winget upgrade --all yazdığında da uygulamalar güncelleniyor.
Uyuyan Sincap
Üstün
Bakım da gereksiz hocam. Bence siz fazla para harcamayın sadece kaspersky plus aboneliği alın yeter. Bakım elle de yapılır. Elle gereksiz dosyaları arar silersiniz. Kayıt defterini silmek biraz uğraştırıcı herhalde de zaten ihtiyaç duyduğunuz zaman(3 4 seneye bence) format atar makinayı sıfırlarsınız. Ne kadar uygulama o kadar yük sisteme.
Ki zaten bir işletim sistemi 10 sene güncelleme veriyor 2 defa format demek bu da. Ben 3 4 sene olmadan atmıyorum. Zırt pırt format boşa ssd ye yük.
Ki zaten bir işletim sistemi 10 sene güncelleme veriyor 2 defa format demek bu da. Ben 3 4 sene olmadan atmıyorum. Zırt pırt format boşa ssd ye yük.
Kaspersky bana göre çok güçlü bir program değil.Bakım da gereksiz hocam. Bence siz fazla para harcamayın sadece kaspersky plus aboneliği alın yeter. Bakım elle de yapılır. Elle gereksiz dosyaları arar silersiniz. Kayıt defterini silmek biraz uğraştırıcı herhalde de zaten ihtiyaç duyduğunuz zaman(3 4 seneye bence) format atar makinayı sıfırlarsınız. Ne kadar uygulama o kadar yük sisteme.
Uyuyan Sincap
Üstün
Ya hiçbiri 10 numara değil. En azından ucuz. BitDefender'de olabilir internet Security modeli.
Şuan trendmicronun en üst seviyesini kullanıyorum.Ya hiçbiri 10 numara değil. En azından ucuz. BitDefender'de olabilir internet Security modeli.