Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Klon uygulaması işini nasıl yapabiliriz, bir rehber var mı?
Hiroo
Uzman
Klon uygulaması işini nasıl yapabiliriz, bir rehber var mı?
Hocam shelter uygulamasını kullanabilirsin. Samsung telefonlarda iş modunu açıyor. Uygulamayı klonladın diyelim mobil verini aç ardından uçak modu kapa aç yap ki IP adresi yenilensin. Ardından yeni bir Gmail hesabı ile klon uygulamasından Trendyol GO hesabına gir yeni oluşturduğun. Kendi adresini eklerken telefon numarası kısmına bir arkadaşının telefon numarasını yaz çünkü kod gidecek doğrulama için. Benim çevrem geniş olduğu için suistimal edebiliyorum bayağı bu indirimi. Ardından kuponu sıkıntısız uygulayabilmen lazım ancak her siparişi farklı bir kart ile ver, aynı kartları tespit ediyorlar ve banliyorlar.
- Makaleler
- 8
Bana bir ara ilk sipariş kuponu tanımlamışlardı. Sipariş vermeye çalıştım hata verdi. Daha sonra kart ekleyiniz uyarısı geldi. Kart ekletmedi uzun süre. Daha sonra sonunda kart ekleyebildim. Bu seferde kuponu kullanmaya çalıştığımda kullandırtmadı. Destek ile iletişim kurduğumda siparişlerim sayfam boş olduğu halde daha önce sipariş verdiğim için kullanamadığım söylendi. Başka operatörle konuştuğumda ise sepetimde uyumsuz ürünler vardır denildi.
Gel zaman git zaman bana bir tane daha kupon tanımlandı. Bu sefer kullanmaya çalıştığımda kuponu bana sepetime -500 (evet eksi 500. sepetimde ne kadarlık bir tutar varsa o kadarlık eksi) TL'lik ürün eklemem gerektiği uyarısını verdi. Yine desteğe yazdım ve yine tabii ki yardımcı olunmadı.
Trendyol kuponları Sevr ile kapışır kısacası.
Gel zaman git zaman bana bir tane daha kupon tanımlandı. Bu sefer kullanmaya çalıştığımda kuponu bana sepetime -500 (evet eksi 500. sepetimde ne kadarlık bir tutar varsa o kadarlık eksi) TL'lik ürün eklemem gerektiği uyarısını verdi. Yine desteğe yazdım ve yine tabii ki yardımcı olunmadı.
Son düzenleme:
Hiroo
Uzman
Benim gibi indirimi çok suistimal edenler için çok sıkı tedbirler getirdiler hocam. Kullandığınız kartı izliyorlar, cihazınızı izliyorlar, IP adresinizi falan filan 1 tanesi bile başka hesap ile benzerlik gösterirse kullanamıyorsunuz. Şanssızlığınıza denk gelmiş benim birkaç eski hesabımda da - 500 sorununu hatırlıyorum çünkü.Bana bir ara ilk sipariş kuponu tanımlamışlardı. Sipariş vermeye çalıştım hata verdi. Daha sonra kart ekleyiniz uyarısı geldi. Kart ekletmedi uzun süre. Daha sonra sonunda kart ekleyebildim. Bu seferde kuponu kullanmaya çalıştığımda kullandırtmadı. Destek ile iletişim kurduğumda sipariş sayfam boş olduğu halde daha önce sipariş verdiğim için kullanamadığım söylendi. Başka operatörle konuştuğumda ise sepetimde uyumsuz ürünler vardır denildi.
İlk defa kullanacaklar 200 TL indirimi kullanabilir. "merhaba200" kodu ile kullanabilirsiniz. Klon uygulaması kullanıp istediğiniz kadar kullanabilirsiniz ama uğraştırır.
Eki Görüntüle 202517
Eki Görüntüle 202518
Bu sanki uzun zamandır vardı geçen günde 500TL'ye 300TL kupon veriyorlardı ozel mi bilmiyorum.
Benim gibi indirimi çok suistimal edenler için çok sıkı tedbirler getirdiler hocam. Kullandığınız kartı izliyorlar, cihazınızı izliyorlar, IP adresinizi falan filan 1 tanesi bile başka hesap ile benzerlik gösterirse kullanamıyorsunuz. Şanssızlığınıza denk gelmiş benim birkaç eski hesabımda da - 500 sorununu hatırlıyorum çünkü.
Hocam geçenlerde her gün ilk sipariş indirimi veriyordu. Ben günübirlik 300e 200 indirimle bir şeyler yiyordum. Sizin dediğiniz işlere o kadar uğraşıp böylesine kolay bir hatayı uzun süre sonra kapatmalarıgülünç gerçekten.
Hiroo
Uzman
Hocam geçenlerde her gün ilk sipariş indirimi veriyordu. Ben günübirlik 300e 200 indirimle bir şeyler yiyordum. Sizin dediğiniz işlere o kadar uğraşıp böylesine kolay bir hatayı uzun süre sonra kapatmalarıgülünç gerçekten.
Aynen ben de çok kullanıyordum o sıralar. Her gün 2 3 market siparişi geçmişimdir altlimitsiz 200TL indirimle.
Hocam shelter uygulamasını kullanabilirsin. Samsung telefonlarda iş modunu açıyor. Uygulamayı klonladın diyelim mobil verini aç ardından uçak modu kapa aç yap ki IP adresi yenilensin. Ardından yeni bir Gmail hesabı ile klon uygulamasından Trendyol GO hesabına gir yeni oluşturduğun. Kendi adresini eklerken telefon numarası kısmına bir arkadaşının telefon numarasını yaz çünkü kod gidecek doğrulama için. Benim çevrem geniş olduğu için suistimal edebiliyorum bayağı bu indirimi. Ardından kuponu sıkıntısız uygulayabilmen lazım ancak her siparişi farklı bir kart ile ver, aynı kartları tespit ediyorlar ve banliyorlar.
Hocam ben de arkadaşlarin numaralardan vb. yararlanıyordum. Ama kart banlama olayını bilmiyordum. Bir dahakine tek kullanımlık sanal kart ile sipariş ederim. Öyle de banlama ihtimalleri var mı?
Hiroo
Uzman
Kart bilgileri değiştiği sürece sıkıntı yok.Hocam ben de arkadaşlarin numaralardan vb. yararlanıyordum. Ama kart banlama olayını bilmiyordum. Bir dahakine tek kullanımlık sanal kart ile sipariş ederim. Öyle de banlama ihtimalleri var mı?
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-