Hocam kasamı alta koyacağım sadece monitör kolu monitör ekipmanlar masada olacak sallanma olur muki ilk attıgımda.

Yok o kadar kilodan sallanma olmaz.

Bizim evde örümceği böceği falan bitmiyor. Kaç kez böcek ilacı sıktım alıştım artık, kasamı alta koysam örümcek gireceğini biliyorum. O yüzden masa tercihim.

Benim eski masam benzerinin daha sağlam ayaklısıydı ayrıyeten l vida attım her yere ve tabanına silikon attım biraz tutsun diye hakkından gelemedim olmuyor beşik gibi sallanıyor.
hocam bu masadanmı attıgım? tanıdıgım cok az sallandgını söylüyor

Benim eski masam benzerinin daha sağlam ayaklısıydı ayrıyeten l vida attım her yere ve tabanına silikon attım biraz tutsun diye hakkından gelemedim olmuyor beşik gibi sallanıyor.

Hocam bu masadan mı attıgım? Tanıdıgım cok az sallandgını söylüyor.

İzmir'deki evde aynı masanın biraz daha uzunu var 140cm olması lazım yanlış hatırlamıyorsam sallanıyor hocam direksiyon seti takılıydı sallantıdan alttaki sıkıştırma dili sallantıdan öne kayıyor diye 3D yazıcı ile ayak bastırmıştım kanca şeklinde.

Ha benim güncel masam da öyle sallanıyor, aslında ona kendim bir çözüm buldum :D birkaç adet havlu kağıt veya tuvalet kağıdını alın. Yaklaşık 6-8 parça yeterli sallanma eşiğine göre. Onu masanın ayağı boyutunda katlayıp önüne bir bantla bantlayın. 2 3 aydır bu şekil kullanıyorum bandı mumya gibi sardığınız sürece sorun yok.

Ha benim güncel masam da öyle sallanıyor, aslında ona kendim bir çözüm buldum :D birkaç adet havlu kağıt veya tuvalet kağıdını alın. Yaklaşık 6-8 parça yeterli sallanma eşiğine göre. Onu masanın ayağı boyutunda katlayıp önüne bir bantla bantlayın. 2 3 aydır bu şekil kullanıyorum bandı mumya gibi sardığınız sürece sorun yok.

İşte hocam geleceğide düşünerek masa almak daha mantıklı aralarında 400-500 fark var ama hem kullanış hem de genel açıdan çok fark var ve görüntüde aynı şekil şu masalar cidden kalitesiz kötü.

İşte hocam geleceğide düşünerek masa almak daha mantıklı aralarında 400-500 fark var ama hem kullanış hem de genel açıdan çok fark var ve görüntüde aynı şekil şu masalar cidden kalitesiz kötü.

Sizin kullandığınızı mı diyorsunuz? Tam anlayamadım. 12 13 kilo yük binecek benimkinin üstüne. Belki 14 15.