28197

Çalışkan
Merhaba, Scyrox V6 vardı, sorunlu geldi iadeye vereceğim. Betaplus dışında bu tür mouse satan yerler var mı? 1k bonus puan ile alacağım için uygulama olması lazım, yani N11, Trendyol, Hepsiburada, Pazarama gibi yerler.
Aklımda yine Scyrox V6 almak var ama satıcı sadece Betaplus. Geçen sefer Trendyol'dan almıştım, bu sefer Hepsiburada'dan alsam sorun çıkar mı? Düşünsenize benim iade ettiğim fareyi geri yolluyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ürünü betaplus satıcısından başka satan yok gibi görünüyor. Bonus kullanmak için ille de pazaryeri kullanmak zorunda değilsiniz diye biliyorum. Bence o aralıkta Wraith mağazasındaki ürünleri de bir gözden geçirin. Ayrıca HB üzerinden alacağınız üründe de size sorun çıkartmazlar endişeniz olmasın.

O ürünü betaplus satıcısından başka satan yok gibi görünüyor. Bonus kullanmak için ille de pazaryeri kullanmak zorunda değilsiniz diye biliyorum. Bence o aralıkta Wraith mağazasındaki ürünleri de bir gözden geçirin. Ayrıca HB üzerinden alacağınız üründe de size sorun çıkartmazlar endişeniz olmasın.

Pazaryeri şart hocam Wraith'te bonus geçse direk oradan alırım zaten şu ana kadar Wraith'te onlarca siparişim var hepsi sorunsuz ama bonus geçmiyor sanırım.

şuralarda geçiyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-12-03-10-40-26-242_com.miui.notes-edit.webp
    Screenshot_2025-12-03-10-40-26-242_com.miui.notes-edit.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 25
Pazaryeri şart hocam Wraith'te bonus geçse direk oradan alırım zaten şu ana kadar Wraith'te onlarca siparişim var hepsi sorunsuz ama bonus geçmiyor sanırım.

Şuralarda geçiyor

Ne yalan söyleyeyim ilk defa duydum sonuçta bu kartın bankanın sunduğu bir kolaylık bunun sadece pazaryerlerinde kullanılabilmesi çok saçma. Şu an en mantıklısı yine aynı mouse üzerinden farklı platformdan alışveriş yapmak en azından iadeniz yerine gitmeden tekrar sipariş verin en azından tekrar aynısının gelme ihtimali kalkar ortadan :).