Merhaba, şu an kullandığım SSD'imin sağlığı bitmek üzere olduğundan dolayı yeni bir SSD almak istiyorum. Bütçeme uygun kaliteli olarak Samsung'un 970 Evo Plus modelini buldum ama satış platformu Trendyol, satıcı ise Trendyol'un kendisi değil. Her ne kadar satıcının puanı yüksek olsa da güvenemiyorum çünkü malum bot yorum basabiliyorlar. Sizce güvenmeli miyim veya bu fiyat bandında bana önerebileceğiniz başka bir SSD modeli var mı?
Evet, Trendyol güvenilir bir alışveriş platformudur üstte dendiği gibi muhatap olacağınız kişi Trendyol oluyor. Onun dışında, attığınız SSD'yi önermem.
Merhaba, şu an kullandığım SSD'imin sağlığı bitmek üzere olduğundan dolayı yeni bir SSD almak istiyorum. Bütçeme uygun kaliteli olarak Samsung'un 970 Evo Plus modelini buldum ama satış platformu Trendyol, satıcı ise Trendyol'un kendisi değil. Her ne kadar satıcının puanı yüksek olsa da güvenemiyorum çünkü malum bot yorum basabiliyorlar. Sizce güvenmeli miyim veya bu fiyat bandında bana önerebileceğiniz başka bir SSD modeli var mı?
Bende alacaktım zaten 512'lik ama bütçe çıkışmadı sonra almaktan vazgeçtim depolamada pek bir sorunum yok. Alacak olsam kesinlikle bende onu alacağım boş M2 portum var SATA SSD kullanıyorum 480GB. Siz inceleme yazmıştınız galiba zaten dimi hocam?
Evet, Trendyol güvenilir bir alışveriş platfor mudur üstte dendiği gibi muhatap olacağınız kişi Trendyol oluyor. Onun dışında, attığınız SSD'yi önermem.