Bütçe
2300

Ghost

Başarılı
Merhaba, şu an kullandığım SSD'imin sağlığı bitmek üzere olduğundan dolayı yeni bir SSD almak istiyorum. Bütçeme uygun kaliteli olarak Samsung'un 970 Evo Plus modelini buldum ama satış platformu Trendyol, satıcı ise Trendyol'un kendisi değil. Her ne kadar satıcının puanı yüksek olsa da güvenemiyorum çünkü malum bot yorum basabiliyorlar. Sizce güvenmeli miyim veya bu fiyat bandında bana önerebileceğiniz başka bir SSD modeli var mı?

Merhaba, şu an kullandığım SSD'imin sağlığı bitmek üzere olduğundan dolayı yeni bir SSD almak istiyorum. Bütçeme uygun kaliteli olarak Samsung'un 970 Evo Plus modelini buldum ama satış platformu Trendyol, satıcı ise Trendyol'un kendisi değil. Her ne kadar satıcının puanı yüksek olsa da güvenemiyorum çünkü malum bot yorum basabiliyorlar. Sizce güvenmeli miyim veya bu fiyat bandında bana önerebileceğiniz başka bir SSD modeli var mı?
Güvenilir arada Patriot Viper VPN110 1TB modeli 2350TL oluyor hepsiburada'da. G2'den de iyi onu beklemeni öneririm.

Güvenilir arada Patriot Viper VPN110 1TB modeli 2350TL oluyor Hepsiburada'da. G2'den de iyi onu beklemeni öneririm.

VPN110'un 512'lik modelini kullanıyorum bir süredir. Öneririm. Günlük kullanımda soğutma bloğu sayesinde 32 derece üstüne çıkmıyor.

VPN110'un 512'lik modelini kullanıyorum bir süredir. Öneririm. Günlük kullanımda soğutma bloğu sayesinde 32 derece üstüne çıkmıyor.
Bende alacaktım zaten 512'lik ama bütçe çıkışmadı sonra almaktan vazgeçtim depolamada pek bir sorunum yok. Alacak olsam kesinlikle bende onu alacağım boş M2 portum var SATA SSD kullanıyorum 480GB. Siz inceleme yazmıştınız galiba zaten dimi hocam?

Evet, Trendyol güvenilir bir alışveriş platfor mudur üstte dendiği gibi muhatap olacağınız kişi Trendyol oluyor. Onun dışında, attığınız SSD'yi önermem.

Marka olarak Samsung kadar olmasa da 3D özelliği ve 1TB olmasıyla bende öneriyorujm.

Konu depolama değil. Attığınız ürün kaliteli değil.

Samsung daha iyi ama ürün iyi değil 3D falan yok. Yoksa marka olarak Samsung daha iyi Samsung'u kötülemeyelim.

Trendyol her zaman %100 güvenilir bir alışveriş platformu demek doğru olmaz. Ama bir sorun olursa Trendyol hizmetleri ile iletişime geçersiniz.