Trendyol'a güvenebilir miyim?

Bütçe
2300
Trendyol güvenilir olmayan bir yer değil demiyorum, ancak kesinlikle çalıştıkları ve kendi kargo ekipleri tamamen rezalet, ayrıca müşteri hizmetlerinden daha üst yetkiye sahip birine bağladılar beni, hanımefendi kuryelerinin paketimi asansörün oraya fırlatmasına verdiği tepki "beyefendi paketini bulamadıysanız hemen bizi aramayın önce bir siz bakın lütfen" olmuştu.

Senin durumunda bir sorun olacağını sanmıyorum. Olursa Allah kolaylık versin çünkü müşteri temsilcileriyle yeni bir maceraya çıkabilirsin.

Elektronik cihaz alışverişlerinde Trendyol platformunu kullanmanı önermiyorum. Oldukça sorumsuz bir firmadır kendileri. Ürünü bir firma satışa koyar, ama doğru düzgün o firmayı denetlemez. Satıcı sahte ürün satar ve bir anda ortadan kaybolabilir. Trendyol'un size söyleyeceği şey ise satıcı ile aranızda çözün. Bu platformun hâlâ nasıl tutulduğuna şaşırıyorum. Tonla sahte ürün ve sahte yorum var. Size tavsiyem ürünü Amazon'dan almanız. Eğer Trendyol'dan alacaksanız da ürünü satan firmanın resmi satıcısı olduğuna emin olun. Şahsen ben Trendyol'dan elektronik ürün satın almam.

Olur da bu SSD sahte çıkarsa Trendyol hiçbir şeye karışmıyor satıcı iade kabul etmezse ortada kalırsınız. Ben fiyatı 200-300'ü geçen hiçbir şeyi Trendyol'dan almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…