Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Selamın aleyküm arkadaşlar iyi forumlar.

Trendyol'dan fan, anakart ve M2 SSD siparişi vermiştim. Ancak hem fotoğrafta hem de işlem detaylarında fan çıkmıyor. Ödeme olarak alındı da. Ne yapmam lazım?

Bu da uygulama üzerinden görüntüler:

Screenshot_20250504-065406.webp

Screenshot_20250504-072621.webp

Ben gidip M2 SSD den iki tane sipariş vermişim. Müşteri hizmetlerini arayınca fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamın aleyküm arkadaşlar iyi forumlar.

Trendyol'dan fan, anakart ve M2 SSD siparişi vermiştim. Ancak hem fotoğrafta hem de işlem detaylarında fan çıkmıyor. Ödeme olarak alındı da. Ne yapmam lazım?

Bu da uygulama üzerinden görüntüler:

Eki Görüntüle 145585

Eki Görüntüle 145586

Ben gidip M2 SSD den iki tane sipariş vermişim. Müşteri hizmetlerini arayınca fark ettim.
- Sipariş Durumunu Kontrol Et: Trendyol uygulamasında siparişinizin detaylarına gidin ve tüm ürünlerin listelendiğinden emin olun.

- Ürün Durumunu Sorgula: Başka bir check ile ürünlerin durumunu kontrol edin; bazen ürünler temin edilemeyebilir.

- Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geçin:
- Telefon ile Arayın: Trendyol müşteri hizmetlerini arayarak durumu rapor edin. Sipariş numaranızı hazır bulundurun.
- Canlı Destek Kullan: Uygulama içindeki canlı destek seçeneği ile de sorunuzu iletebilirsiniz.

- Elden Teslim Alma: Siparişi daha önce verilen ürünlerle birlikte farklı bir teslimat noktasına yönlendirmiş olabilirsin. Teslimat adresini kontrol edin.

- İade veya Değişim Süreci: Eğer siparişteki eksiklikte bir sorun yaşıyorsanız, iade veya değişim sürecini başlatmanız gerekebilir. Müşteri hizmetleri bu konuda destek sağlayacaktır.

- Bekliyorum: Siparişinizin durumunun güncellenmesini bekleyin; bazen sistemde gecikme olabilir.