- Makaleler
- 4
Hakkaten ya, benim GTX 1650 bilgisayarı satıp bunu alsam iyi yatırım olur he(!)
Hakkaten ya, benim GTX 1650 bilgisayarı satıp bunu alsam iyi yatırım olur he(!)
Az önce WhatsApp'tan sordu bir arkadaş bu sistem nasıldır diye:
![]()
Zeiron Rx44 i5-3470 16GB 1TB HDD+240GB SSD GT730 4GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü BilgisayarıFiyatı, Yorumları - Trendyol
Zeiron Rx44 i5-3470 16GB 1TB HDD+240GB SSD GT730 4GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Trendyol'da en çok satan sistemmiş. Altında 1308 yorum var. İnanamadım.
Adamlar ikinci el bir sistemi almışlar, RGB bir kasaya koyup yanına da piyasadaki en ucuz, en kalitesiz bileşenleri ekleyip satıyorlar.
- Sistemdeki i5-3570 işlemci tam 12 yıllık! 2012 yılında piyasaya çıkmış!
- GT 730 ekran kartı artık sürücü güncellemesi almıyor, 10 yıllık bir model.
- PSU, SSD, anakart ve disk belli değil.
Yeğenime, oğluma falan aldım diyenler çok var. Çocuk anca flash oyunları oynar zatenYorumları görünce pek üzülesim gelmedi. Herkes memnun. Ayrıca alanların çoğu berbat olduğunu bilerek almış. Büyül ihtimal önceki fiyatı çok ucuzdu ve insanlar idarelik bir hazır sistem olarak aldılar.
Yeğenime, oğluma falan aldım diyenler çok var. Çocuk anca flash oyunları oynar zaten![]()
Bilgisayar bilgisinden yoksul olan anne ve babalara böyle çöp gibi sistemleri aldırıyorlar "en çok satan ürün" başlığı altında 20k fiyatlara GTX 1650 gibi fosil bir ekran kartını kullanıyorlar soru cevaplara bakınca başlangıç seviye oyunları orta ayarlarda 50-100 FPS oynattıklarını iddia ediyorlar 10 FPS vermeyeceği kesin.