Dexter Moggan

Çalışkan

Mesela bu sistemi herkes beğenmiş, yıl olmuş 2025 i3 3. nesil ve GT 730 ekran kartı mı kaldı? tarihi eser kaçakçılığından bunları tutuklamaları lazım :D. Şaka bir yana yorumlar bot mu yoksa cidden alıp beğenenler var mı bunu merak ediyorum.

Eskiden olsa insanlar bilmiyor tamam derim de o kadar fazla sosyal var sadece adını yazarak iyi mi değil mi öğrenilebiliyor. Neden insanlar hala paralarını bu çöp sistemlere verip mağdur oluyor?

"Ürün çok güzel paketlendi oğluma aldım çok sevindi"
Bilgisayardan anlamayan babalar ve 10 yaşında ışıklı mı ışıklı fanlara aşık efeler yüzünden.
1743930068536.webp

Maşallah GT 730 her oyunu kaldırıyormuş bizim haberimiz yok :D :D :D

Mesela bu sistemi herkes beğenmiş, yıl olmuş 2025 i3 3. nesil ve GT 730 ekran kartı mı kaldı? tarihi eser kaçakçılığından bunları tutuklamaları lazım :D. Şaka bir yana yorumlar bot mu yoksa cidden alıp beğenenler var mı bunu merak ediyorum.

Eskiden olsa insanlar bilmiyor tamam derim de o kadar fazla sosyal var sadece adını yazarak iyi mi değil mi öğrenilebiliyor. Neden insanlar hala paralarını bu çöp sistemlere verip mağdur oluyor?
Harbi %52'lik kısım olması lazım, bundan nasıl memnun olabiliyorlar. Bizde mi bi' el atsak şu sektöre :LOL:

Neredeyse her şeye böyle yorumlar yazan insanlar var. Mesela daha yeni SSD aldım ve değerlendirmelerin çoğunda şu yazıyor: "bilmemkime aldım aşırı beğendi güvenilir". Ürünü daha denememişsin bile NEREDEN BİLİYORSUN? Böyle saçma sapan değerlendirmeler yüzünden asıl yorumları göremiyoruz. Hepsiburada bence yorumlar konusunda çok daha iyi bir site, en azından düzgünce inceleyen insanlar da var.

Sadece PC ile sınırlı bir durum değil. Her ürün çok güzel, her satıcı bol puanlı ve güvenilir. Yandaş gazetelerin çizdiği hayali Türkiye ile çok uyumlu, dronelar ile gökleri fetheden ülkemiz GT730 ile her oyunu oynar tabii...