Sadece PC ile sınırlı bir durum değil. Her ürün çok güzel, her satıcı bol puanlı ve güvenilir. Yandaş gazetelerin çizdiği hayali Türkiye ile çok uyumlu, dronelar ile gökleri fetheden ülkemiz GT730 ile her oyunu oynar tabii...
En üzüldüğüm durum da şu, diyelim bu bilgisayar alındı ama alan kişi istediği oyunu oynayamıyor. Bu onun suçuymuş gibi davranıyor ebeveynler (Sen bilgisayarı bozdun diye suçlanıyor). Eski kafalı insanlarla yaşamak kabus gibi bir şey. Benim annem de bu kafadaydı ama neyse ki elektrik elektronik bitirmiş bir babam var.

En üzüldüğüm durum da şu, diyelim bu bilgisayar alındı ama alan kişi istediği oyunu oynayamıyor. Bu onun suçuymuş gibi davranıyor ebeveynler. Eski kafalı insanlarla yaşamak kabus gibi bir şey. Benim annem de bu kafadaydı ama neyse ki elektrik elektronik bitirmiş bir babam var.
Hem öyle hem de daha ilk günden bilgisayarı bozulanlar var. Ürünü suçlamak yerine çocuğunu suçlayan kişiler de vardır eminim. Parayla rezil olup üstüne birde teknik servislerde uğraşmak...

Mesela bu sistemi herkes beğenmiş, yıl olmuş 2025 i3 3. nesil ve GT 730 ekran kartı mı kaldı? tarihi eser kaçakçılığından bunları tutuklamaları lazım :D. Şaka bir yana yorumlar bot mu yoksa cidden alıp beğenenler var mı bunu merak ediyorum.

Eskiden olsa insanlar bilmiyor tamam derim de o kadar fazla sosyal var sadece adını yazarak iyi mi değil mi öğrenilebiliyor. Neden insanlar hala paralarını bu çöp sistemlere verip mağdur oluyor?
Eğitim eğitim eğitim.

Hem öyle hem de daha ilk günden bilgisayarı bozulanlar var. Ürünü suçlamak yerine çocuğunu suçlayan kişiler de vardır eminim. Parayla rezil olup üstüne birde teknik servislerde uğraşmak...
Ben RAM aldığımda ve biri bozuk geldiğinde bunu ben de yaşadım ve 8 ay teknik desteğe de götüremedim. Evde sorunu konu açarak falan çözmeye çalıştım (Babam çok yoğun çalışıyordu konuşamamıştım). Annem her şeyi bozuyorsun falan diye saçmalıyordu. Babamla konuşup bellekleri garantiye gönderdik ve yenilerini gönderdiler. Sonra annemi yanıma çağırıp 3 saat oyun oynadığımı ve sorun çıkmadığını gösterip yüzüne gerçekleri çarptım :D. O günden beri önce üründe bir sorun var mı diye soruyor.

Laptop harddiski falan takmışlar :LOL:
1743931179537.webp

Ben RAM aldığımda ve biri bozuk geldiğinde bunu ben de yaşadım ve 8 ay teknik desteğe de götüremedim. Evde sorunu konu açarak falan çözmeye çalıştım (Babam çok yoğun çalışıyordu konuşamamıştım). Annem her şeyi bozuyorsun falan diye saçmalıyordu. Babamla konuşup bellekleri garantiye gönderdik ve yenilerini gönderdiler. Sonra annemi yanıma çağırıp 3 saat oyun oynadığımı ve sorun çıkmadığını gösterip yüzüne gerçekleri çarptım :D. O günden beri önce üründe bir sorun var mı diye soruyor.
Benim de yaşım küçükken bir bilgisayar alınmıştı. Oyun oynarken kasadan acayip plastik kokusu geliyordu, en sonunda zehirleyecek düzeyde tüm odayı sarmıştı koku. Ne yaptın da bozdun diye azarladılar beni. Bilgisayarcıya getirdiler kasayı meğerse güç kaynağının fanları çalışmıyormuş haliyle ısınıp koku yapıyormuş.

Bunların satılması yasaklanmalı. Millet foruma sormadan, bilirkişi insanlara danışmadan paralarını harcamamali. Yazık cidden insanlara.