Bu insanlar nasıl hayatta kalıyor anlamıyorum. Bu kadar para verdiğin şeyi neden hiç araştırmazsın ki? Eşim kendine aldı çok beğendi falan yazmışlar bir de. Şaka gibi yorumlar.

Bunun sebebi basit. Genelde bilgisayardan anlamayan babalar çocuklarına alıyor bu sistemleri, çocuk sevse de sevmese de "sevmedim" diyemeyeceği için babasına memnun olduğunu söylüyor, babası da "çocuğuma aldım beğendi" diye yorum yapıyor.
Beğenmedim dese kafasına vuracak çünkü:rofl:, ülkenin özeti. Aslında bu yorumlar da ülkeyi özetliyor.

Bu insanlar nasıl hayatta kalıyor anlamıyorum. Bu kadar para verdiğin şeyi neden hiç araştırmazsın ki? Eşim kendine aldı çok beğendi falan yazmışlar bir de. Şaka gibi yorumlar.

Beğenmedim dese kafasına vuracak çünkü:rofl:, ülkenin özeti. Aslında bu yorumlar da ülkeyi özetliyor.
Teknoloji çağındayız ve insanlar 17 bin TL verdiği bir şeyi internette araştırma zahmetine bile girmiyor. Gerçekten tuhaf ben 300 TL'lik bir şey alırken bile iyi mi kötü mü diye araştırıyorum. Bu cahillikten çok vurdumduymazlıktır.

Teknoloji çağındayız ve insanlar 17 bin TL verdiği bir şeyi internette araştırma zahmetine bile girmiyor. Gerçekten tuhaf ben 300 TL'lik bir şey alırken bile iyi mi kötü mü diye araştırıyorum. Bu cahillikten çok vurdumduymazlıktır.
Aynen öyle, bir mouse alacağım diye 2 haftadır geziyorum internette. Bu insanlar o paraya ikinci el de olsa çok daha iyisini alabilirken cesetten farksız parçaları alıyorlar, sonra da iyi zannedip kullanıyorlar.

Teknoloji çağındayız ve insanlar 17 bin TL verdiği bir şeyi internette araştırma zahmetine bile girmiyor.
Ülkesinin durumunu ve geleceğini belirleyen seçimlerde bile çoğu şeyden bihaber şekilde at gözlükleriyle oy vermeye giden insanlar olduğunu düşünürsek, bence şaşırılacak bir şey değil. Bu iki kitlenin kesişim kümesi bence hayli çoktur. :)

Mesela bu sistemi herkes beğenmiş, yıl olmuş 2025 i3 3. nesil ve GT 730 ekran kartı mı kaldı? Tarihi eser kaçakçılığından bunları tutuklamaları lazım :D. Şaka bir yana yorumlar bot mu yoksa cidden alıp beğenenler var mı bunu merak ediyorum.

Eskiden olsa insanlar bilmiyor tamam derim de o kadar fazla sosyal var sadece adını yazarak iyi mi değil mi öğrenilebiliyor. Neden insanlar hala paralarını bu çöp sistemlere verip mağdur oluyor?

Curved ekran ve RGB var daha ne olsun!
1 TB depolamayı da unutmamamak lazım.

%99’unun oyun alacak parası, crack kuracak bilgisi, PUBG gibi oyunları oynayacak aklı olmadığı için sistem Valorant’ı açınca uff bir kasa dizmişim ışıklı mışıklı diyerek koşarak çekip atıyorlar.

1743934144207.webp

1743934158623.webp

Bir incelemede bunu gördüm, cidden tuhaf.