Trendyol'dan yeni hizmet: "10'lu kargo paketi"

30 günlük ise gereksiz olmuş. 1 ayda 10 defa alışveriş yapmak zorunda mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi firmalar koşabilsin diye, Amazon yürüdü. Amazon'un üzerine halen hiçbir site tanımam.

Amazon'un bu kadar iyi olmasinin sebebi kazandigi parayi kendi musterilerinin memnuniyeti icin kullanmasi. Zenginden alip fakire verme hesabi gibi. Soyle anlatayim. Gift Card sistemi ile gonderilen paralar. Musteri onu 3 ay 6 ay kullanmiyor boylece hiçbir karsilik vermeden 3-6 ay hatta 1 yil bedavadan para kazanmis oluyor, bu birincisi.

İkincisi ise Prime aboneligi. Prime aboneligini acip unutan binlerce insan var buna bende dahilim. 6 ay boyunca her seferinde yarin kapatirim deyip unuttum veya usendim. 6 ay boyunca alisveris yapmadigim halde veya kullanmadigim halde Amazon parasini aldi. Burada dahi herkes 1 ay boyunca unutup kullanmamistir. Bunu milyonlarca kisi unutuyor ve aylik gelir elde ediyor. Kazandiginin bir bolumunu ise musteri memnuniyeti olarak kullaniyor. Hepsiburada gibi siteler bu olayi yeni anlamaya basladila ve uyguluyorlar şu an. Sahsen Amzonu bir melek, sutten cikmis ak kasik olarak gormuyorum bundan dolayi. En iyi alisveris sitesi olabilr orasi ayri bende Amazon harici alisveris yapmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 683
30 günlük ise gereksiz olmuş. 1 ayda 10 defa alışveriş yapmak zorunda mıyım?
Trendyol'da da her satıcıya ayrı kargo ücret sistemi var. Bazen 5-6 tane ürün almak gerekiyor ama hepsi de satıcının kargo bedava sınırının altındaysa hepsine de ayrı ayrı ücret ödemek gerekiyor. Bununla 2 tane böyle ürün alsanız bile fiyatını fazlasıyla karşılar.
Anlık Trendyol kargo ücreti:

Çünkü Trendyol'da ürünü size satıcı satıyor. Amazon'da Amazon'dan gönderim oluyor. Satıcı Amazon depolarına gönderiyor önce.

Çünkü Trendyol'da ürünü size satıcı satıyor. Amazon'da Amazon'dan gönderim oluyor. Satıcı Amazon depolarına gönderiyor önce.
Bilmiyorum artık. Önceden Hepsiburada'da da sepetteki tutara göre kargo fiyatı sistemi vardı. Artık orası da satıcıya özel oldu. Satıcı ürünü HB deposuna mı gönderiyordu? Sanmıyorum. Ekonomi kötüleştikçe bu tür alıcıya özel avantajlarımızı kaybettik.

HepsiJet de o hesapla çalışıyordur evet. Her satıcı için geçerli değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…