- Makaleler
- 7
Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi firmalar koşabilsin diye, Amazon yürüdü.
Amazon'un üzerine halen hiçbir site tanımam.
Evet o çok saçma.30 günlük ise gereksiz olmuş. 1 ayda 10 defa alışveriş yapmak zorunda mıyım?
Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi firmalar koşabilsin diye, Amazon yürüdü.Amazon'un üzerine halen hiçbir site tanımam.
Trendyol'da da her satıcıya ayrı kargo ücret sistemi var. Bazen 5-6 tane ürün almak gerekiyor ama hepsi de satıcının kargo bedava sınırının altındaysa hepsine de ayrı ayrı ücret ödemek gerekiyor. Bununla 2 tane böyle ürün alsanız bile fiyatını fazlasıyla karşılar.30 günlük ise gereksiz olmuş. 1 ayda 10 defa alışveriş yapmak zorunda mıyım?
Çünkü Trendyol'da ürünü size satıcı satıyor. Amazon'da Amazon'dan gönderim oluyor. Satıcı Amazon depolarına gönderiyor önce.Trendyol'da da her satıcıya ayrı kargo ücret sistemi var. Bazen 5-6 tane ürün almak gerekiyor ama hepsi de satıcının kargo bedava sınırının altındaysa hepsine de ayrı ayrı ücret ödemek gerekiyor. Bununla 2 tane böyle ürün alsanız bile fiyatını fazlasıyla karşılar.
Anlık Trendyol kargo ücreti:
Bilmiyorum artık. Önceden Hepsiburada'da da sepetteki tutara göre kargo fiyatı sistemi vardı. Artık orası da satıcıya özel oldu. Satıcı ürünü HB deposuna mı gönderiyordu? Sanmıyorum. Ekonomi kötüleştikçe bu tür alıcıya özel avantajlarımızı kaybettik.Çünkü Trendyol'da ürünü size satıcı satıyor. Amazon'da Amazon'dan gönderim oluyor. Satıcı Amazon depolarına gönderiyor önce.
HepsiJet de o hesapla çalışıyordur evet. Her satıcı için geçerli değildir.Bilmiyorum artık. Önceden Hepsiburada'da da sepetteki tutara göre kargo fiyatı sistemi vardı. Artık orası da satıcıya özel oldu. Satıcı ürünü HB deposuna mı gönderiyordu? Sanmıyorum. Ekonomi kötüleştikçe bu tür alıcıya özel avantajlarımızı kaybettik.