Trojan nasıl temizlenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MwolfTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 714
  • Etiketler Etiketler
    acil

MwolfTR

Becerikli
Az önce trojan virüsü yedim, nasıl temizleyeceğim? Windows Defender sürekli virüs buluyor ve eylem başlattım Malwarebytes'dan da tarattım karantinaya aldım. Başka ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce trojan virüsü yedim, nasıl temizleyeceğim? Windows Defender sürekli virüs buluyor ve eylem başlattım Malwarebytes'dan da tarattım karantinaya aldım. Başka ne yapmam gerek?

Bu ikisi ile tarama yapın. BitDefender eğer sisteminize ağır geliyorsa Avast Free kullanın.

Artı -2 Eksi

İstediğin kadar tara temiz format ile tamamen silebilirsin temizden kastığım flash bellek ile atılan.

Bu ikisi ile tarama yapın. BitDefender eğer sisteminize ağır geliyorsa Avast Free kullanın.
Avast Free kullanmayın, tarihin en çöp yazılımı. Kaspersky Free görece hafiftir Bitdefender'a göre. Onu tercih edin.

Avast tavsiye etmem açıkçası. Kurulabilirse Kaspersky Free’den taratıp silmeyi deneyin.

Avast Free kullanmayın, tarihin en çöp yazılımı. Kaspersky Free görece hafiftir BitDefender'a göre. Onu tercih edin.

Herkesin kendi tercihi. Hem Avast+ Emsisoft ile BitDefender veri tabanı+ Norton veri tabanı 3 veri tabanı analizi yapar.

Avast Free kullanmayın, tarihin en çöp yazılımı. Kaspersky Free görece hafiftir BitDefender'a göre. Onu tercih edin.

Avast tavsiye etmem açıkçası. Kurulabilirse Kaspersky Free'den taratıp silmeyi deneyin.

Bakın bakalım malware tespitinde kim kötüymüş. BitDefender önerme sebebim ise o genelde daha iyi. Sadece malware açısından bakarsak Avast ve npe iyi bir tespit sunar.

Bakın bakalım malware tespitinde kim kötüymüş. BitDefender önerme sebebim ise o genelde daha iyi. Sadece malware açısından bakarsak Avast ve npe iyi bir tespit sunar.

Avast indirdiğimde bilgisayarıma çaktırmadan 2-3 gereksiz uygulama kurduğundan beri nefret ediyorum. Antivirüs mü virüs mü belli değil.

Avast indirdiğimde bilgisayarıma çaktırmadan 2-3 gereksiz uygulama kurduğundan beri nefret ediyorum. Antivirüs mü virüs mü belli değil.

Ben indirdim de ne hikmetse öyle uygulamalar kurulmadı. Zaten secure browser muhabbetini diyorsan o opsiyonel. Yani Kaspersky'da Yandex kuralım diye soruyor herkes illa bir yerden bir şey ister misin diyecek. Sen dikkatsizsin demek ki.

Bitdefender kurmanıza gerek yok. MBAM'dan tüm disklerinizi taratın tekrardan. Sonrasında ise Kaspersky Free kurup silebilirsiniz veya AVG Free.

BitDefender yerine Emsisoft emergency kit kullanın. MBAM ile de tüm disklerinizi tarattığınızda iş biter.

Bu araçlar ile virüsü dibine kadar kurutursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt