Rogue 4

Uzman
Windows Defender genelde crack dosyalarını güvenli değil diyerek karantinaya alır, bu yüzden kapalı tutarım genelde ama açık kalmış, indirdiğim bir oyunda 5-6 saat oynadıktan sonra bu uyarıyı verdi ve crack dosyasını sildi. Trojan:Win32/Ravartar!rfn tehtidin adı, genelde hacktool:win32/crack olarak çıkardı ama bundan emin olamadım silmeli miyim? Virüs total sonucu da bu şekilde:

Deneyiver de bana da haber et kral ya yeyip yemediğini, link bırakırdım yasak olmasa da yasak :D

RAT yesen RAT yediğini nasıl anlayacaksın, muhtemelen arka planda bir anda bütün şifreler, e-posta, kart gider. Ben bunların hiçbirini kullanmıyorum. QR kod kullanıyorum girişler için, kart da kullanmıyorum. İnternetten oyun indiren biri olsam umurumda olmazdı RAT muhabbeti.

RAT yesen RAT yediğini nasıl anlayacaksın, muhtemelen arka planda bir anda bütün şifreler, e-posta, kart gider. Ben bunların hiçbirini kullanmıyorum. QR kod kullanıyorum girişler için, kart da kullanmıyorum. İnternetten oyun indiren biri olsam umurumda olmazdı RAT muhabbeti.
Neyse silip daha güvenilir bir kaynaktan indireceğim fitgirl gibi. Ha o da %100 güvenilir mi değil ama en azından daha bilindik.

Neyse silip daha güvenilir bir kaynaktan indireceğim FitGirl gibi. Ha o da %100 güvenilir mi değil ama en azından daha bilindik.

Aynen öyle %100 RAT yemem, virüs yemem diye bir şey yoktur. Her türlü bir risk alıyorsun bedavaya oyun oynamak için. En azından bilindik yerden indirirsen risk azalır.

Normal, RAT yemekten çekiniyorsan Crack'e bulaşmayacaksın hiç, Defender kapalı oyna geç. O dosyaları da silersen crack bozulur. İçine de 2-3 RAT serpiştiriyorlar ama merak etme.:hehehe:
RAT olduguna nereden kanaat getirdiniz? Ayrica "2-3" derken ne kastediyorsunuz? Neden zaten maliyetli olan bir yontemden 2-3 farkli sekilde enjekte edilsin? Genelde bu konular hakkinda pek bilgisi olmayan kisiler onune gelen her seye RAT diyorlar da. Kulaktan dolma bilgilerle konustugunuz icin. Siber Guvenlik RAT'tan ibaret degil, RAT bunun cok kucuk bir kismi.

Her korsanin icinde malware vardir kanisi kesinlikle ve kesinlikle yanlistir. Onemli olan guncel sistem, guncel tarayici, reklam engelleyici kullanimi ve dogru kaynak kullanimi. Modifiye edilmis .dll dosyalari zaten siklikla yuksek pozitif orani alabiliyor antiviruslerden. Cogunlukla false-positive oluyor.

Voices38'in kendisi guvenilir. Hypervisor crack'lerin yayginlastigi bu donemde kendisi hala geleneksel yontemle proper crack yayimliyor. Empress olma yolunda ilerliyor. Fakat senin oyunu hangi kaynaktan indirdigin cok cok onemli. Voices38'in kendisi guvenilir bir P2P yayinci olsa dahi indirdigin kaynak icine sonradan bir seyler eklemis olabilir.

Ek olarak, korsan oyun oynayacaksan Win Defender kullanilmaz. Cok fazla false-positive veriyor. Baska bir pro-aktif calisan antivirus kullan. BitDefender Antivirus Free olabilir.