"Trojan:Win32/Yomal!rfn" virüs mü?

VIP'li siteden The Blood of Dawnwalker indirdim. Bu virüsü ilk defa gördüm. Araştırınca çok bir şey çıkmıyor. Bilen var mı, virüs müdür?

Eki Görüntüle 278520
VirusTotal raporunu vs. atsaniz daha iyi olur hocam biz sadece tespit tanimindan nasil bilebiliriz F/P mi zararli mi diye? Bana sorarsan Defender'a uy, sil fakat analizi yapilmadan sadece tehdit tanimindan bir sey cikarmak mumkun değil, Trojan olarak tanimlamis trojanlar bilindigi üzere oldukca tehlikelidir bana kalirsa bir crack icin bilgisayarı riske atmaya degmez tehditi kaldir. Fakat belirli raporları paylasmaniz F/P durumunda gerekli.

İso'yu açıyorum, ondan sonra bu hatayı veriyor. İso'nun içine de bakamıyorum, Bu yüzden.

O siteden daha once 3 kez virus yedim bir o kadar da yemedim indirdigimde hani cok ortada bir site, zararli olma ihtimali her sitedeki gibi elbette var sonucta crack bir yazilim indiriyorsunuz ancak cokta guvenmeyin derim, ben olsam tehditi kaldirirdim.
Sunu da bilmeniz gerek bu sitelerin cogu bu site ozelinde demiyorum crackleri baska sitelerden alip kendi sitelerine upload ediyorlar o yuzden oyle genel bir tanim koyamazsin site hakkında, ben zararlı da bulasan gordum temiz cikanda gordum onerim zararliyi kaldırmaniz. Ayrica her crack sitesi risklidir, zararli barindirma olasılığı yuksektir bunu da soyleyeyim, crack sitelerine güvenmeyin yani.

İso'yu açıyorum, ondan sonra bu hatayı veriyor. İso'nun içine de bakamıyorum, Bu yüzden.
Anladim hocam, dedigim gibi bence zararliyi kaldirin, crack'e güven olmaz, Defender'i dinleyin derim.

VIP'li siteden The Blood of Dawnwalker indirdim. Bu virüsü ilk defa gördüm. Araştırınca çok bir şey çıkmıyor. Bilen var mı, virüs müdür?

Eki Görüntüle 278520

.vip'li siteyse false-positive olacağını sanmıyorum. Son 2 hafta 3 kişi bu siteden virüs yedi. Mümkünse FitGirl veya Dodi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…