Kriyus 102
Bilgin
VIP'li site dediğiniz nedir? Fitgirl, Dodi, csrin gibi globalde nam salmış bir websitesi ise sorun olacağını sanmam.
Evet.
VIP'li site dediğiniz nedir? Fitgirl, Dodi, csrin gibi globalde nam salmış bir websitesi ise sorun olacağını sanmam.
Evet.
VirusTotal raporunu vs. atsaniz daha iyi olur hocam biz sadece tespit tanimindan nasil bilebiliriz F/P mi zararli mi diye? Bana sorarsan Defender'a uy, sil fakat analizi yapilmadan sadece tehdit tanimindan bir sey cikarmak mumkun değil, Trojan olarak tanimlamis trojanlar bilindigi üzere oldukca tehlikelidir bana kalirsa bir crack icin bilgisayarı riske atmaya degmez tehditi kaldir. Fakat belirli raporları paylasmaniz F/P durumunda gerekli.VIP'li siteden The Blood of Dawnwalker indirdim. Bu virüsü ilk defa gördüm. Araştırınca çok bir şey çıkmıyor. Bilen var mı, virüs müdür?
Eki Görüntüle 278520
İso'yu açıyorum, ondan sonra bu hatayı veriyor. İso'nun içine de bakamıyorum, Bu yüzden.VirusTotal raporunu vs. atsaniz daha iyi olur hocam biz sadece tespit tanimindan nasil bilebiliriz F/P mi zararli mi diye? Bana sorarsan Defender'a uy, sil fakat analizi yapilmadan sadece tehdit tanimindan bir sey cikarmak mumkun değil, Trojan olarak tanimlamis trojanlar bilindigi üzere oldukca tehlikelidir bana kalirsa bir crack icin bilgisayarı riske atmaya degmez tehditi kaldir. Fakat belirli raporları paylasmaniz F/P durumunda gerekli.
O siteden daha once 3 kez virus yedim bir o kadar da yemedim indirdigimde hani cok ortada bir site, zararli olma ihtimali her sitedeki gibi elbette var sonucta crack bir yazilim indiriyorsunuz ancak cokta guvenmeyin derim, ben olsam tehditi kaldirirdim.
Anladim hocam, dedigim gibi bence zararliyi kaldirin, crack'e güven olmaz, Defender'i dinleyin derim.İso'yu açıyorum, ondan sonra bu hatayı veriyor. İso'nun içine de bakamıyorum, Bu yüzden.
VIP'li siteden The Blood of Dawnwalker indirdim. Bu virüsü ilk defa gördüm. Araştırınca çok bir şey çıkmıyor. Bilen var mı, virüs müdür?
Eki Görüntüle 278520
Siteyi paylaşır mısınız? Gerçek mi, sahte mi teyit edeyim ben.VIP'li siteden The Blood of Dawnwalker indirdim. Bu virüsü ilk defa gördüm. Araştırınca çok bir şey çıkmıyor. Bilen var mı, virüs müdür?
Eki Görüntüle 278520
O siteden ben de zamanında virüs yemiştim. Fitgirl sitesine bakın.