Detaylar
Kim cevapladı?Kriyus 102
Bilgin
Defender her şeye öyle diyor.
THESANASATS
Başarılı
Defender'ı bu kadar gariban görmeyin. Biraz güvenin şu adama ya. Trojan diyorsa trojandır hocam sil sen kafan rahat olsun.
Remus Lupin 102
Bilgin
- Makaleler
- 1
O siteyi kullanıyordum bir aralar. Pek sorun yaşamadım, false positive olabilir, ama daha güvenli bir yerden tekrar indirmekte fayda var.
Kriyus 102
Bilgin
Direkt rune'dan alınmış gözüküyor oyun. Neyse kurmayayım.O siteyi kullanıyordum bir aralar. Pek sorun yaşamadım, false positive olabilir, ama daha güvenli bir yerden tekrar indirmekte fayda var.
Geçenlerde konu açmıştım, Kaspersky ve Defender orijinal alınan Pragmata'da virüs buluyordu; zaten çok güvenmiyordum.Defender'ı bu kadar gariban görmeyin. Biraz güvenin şu adama ya. Trojan diyorsa trojandır hocam sil sen kafan rahat olsun.
Sosyalde zararlı yazılım analizi yapan yok, exe dosyasını paylaşsan bile uygulamanın içeriğini inceleyen kimse olmaz. Hem korsan crackli yazılımdan ne bekliyordunuz ki? Hadi kodlarını koruyor desem crypted bir şeyler yazardı veya ne bileyim vmprotect falan yazardı ki onları bile inceleyemezsiniz. Beğenmedim emojisi atanlar muhtemelen sanalın kralları.
THESANASATS
Başarılı
Geçenlerde konu açmıştım, Kaspersky ve Defender orijinal alınan Pragmata'da virüs buluyordu; zaten çok güvenmiyordum.
O olay birçok antivirüste var ya false Positive'in önüne geçmek imkansız gibi bir şey. Bazen işin içinde gahpelik olabilir deyip riske atmadan yapıştırıyorlar sıkıntılı diye. Hatta daha komiğini söyleyeyim Kaspersky bende Malwarebytes'a da sil bunu hemen diyor karantinaya alayım abi diyor falan sdlkfjsdklf tamamen pazar rekabeti olduğu çok aşikar.
Remus Lupin 102
Bilgin
- Makaleler
- 1
Oyunindirvip sanırsam.VIP'li site dediğiniz nedir? Fitgirl, Dodi, csrin gibi globalde nam salmış bir websitesi ise sorun olacağını sanmam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Üçüncü parti eski oyunlar ücretsiz olarak nasıl indirilebilir?
- Geraltın kılıcı