Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Sosyal'de kendini komik sanan yumurcaklarımız, kısa bir Google'lama ile ulaşabileceğim bilgileri falan troll yapıyor. Yok biri "Fazla masturbasyon yapsam testom azalır mı?" diye soruyor. Bu ne ya? Meyhanede miyiz, kafanız mı güzel? Şu tarz gereksiz konular bence onaylanmasın. Erkekler soruyor değil burası, Techolay.

Artı 27 Eksi
Burada odağı mastürbasyona çektik ama benim odağım genel olarak troll ve tek bir Google'lama ile bulunabilecek konular.

Benim çözdüğüm 30 çözümün hepsi internette var zaten? O zaman burada soru sorulmasın.
İnternette olması değil, zoom nedir yazınca zaten daha ayrıntılı makalelere ulaşabiliyorsunuz. Google açıklaması bile daha faydalı. (Ek 1)

SEO için açılan konuları çoğunlukla "Moderasyon Ekibi" açıyor ve Recep hoca daha önce cevaplıyor. (Ek 2) Çözüldü: iPhone'da FPS Gösterme mümkün mü?

Dosya Ekleri

• 1726428250082.webp
    1726428250082.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 1726428756391.webp
    1726428756391.webp
    117,5 KB · Görüntüleme: 75
Trollüğü kesin olan konular zaten onaylanmıyor, onun haricinde de kimsenin gerçek niyetini bilemeyeceğimiz için mecbur onaylıyoruz. Zira onaylasan dert, onaylamasan ayrı dert.
Onaylanmayan konuların hangi sebepten onaylanmadığı ile ilgili kişiye bildirim gelsin ve onaylanmamış olan konunun taslağı kaydedilsin. Böylece troll olarak algınan ama aslında troll olmayan bir konu içeriği söz konusu ise, konu içeriği değiştirilerek yeniden yayınlanabilir.

İlgilenmiyorsan, rahatsızsan bakma geç.
Bu kısma katılıyorum. Yani zum ile alakalı açılmış konudan nereye geldik. Konuyu göz ardı etme gibi bir imkan varken "sağlık konuları onaylanmasın" demek de o kişinin özgürlük hakkını elinden alıyor. Ha, sağlık konusunun da bir seviyesi var. Onun dışında eğer sağlık konularından rahatsızsan göz ardı et geç. Ben de gündemden rahatsızım. Ha şu aralar boşluktan bir iki kelam ediyorum ama normalde elimi bile sürmeyeceğim bir kategoridir Türkiye gündemi.

Yasak çözüm değil, ilginizi çekmeyen konu türlerini göz ardı edebilirsiniz.

Onaylanmayan konuların hangi sebepten onaylanmadığı ile ilgili kişiye bildirim gelsin
Artık bildirim atılıyor ilgili üyeye.
konu içeriği değiştirilerek yeniden yayınlanabilir.
Troll olmadığı sürece sorun yok, istediği şeyi değiştirebilir.
onaylanmamış olan konunun taslağı kaydedilsin.
Gerek yok, üyenin silinen konularını görebiliyoruz.

Siz de okudunuz hocam. Zoom konusu. Daha gereksizini görmedim. Raporladım ama reddedildi.
Konuyu bizzat ben onaylamıştım. Çünkü başta bakıldığı zaman troll konuya benzer bir yanı yoktu kaldı ki konuyu silmeme rağmen hâlâ daha troll bir konu olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibi, benim gözümde kendi bilgisi dahilinde ufak bir bilgi konusu hazırlamıştı. Daha sonra forumdaki çoğu üye tarafından yazılan mesajlar konuyu troll gibi gösterdi, aslında bir bakıma üye linçlendi. Konuyu beğenmeyebilirsiniz ama bunu üyeyi linçleyerek belli edemezsiniz. "Hocam bu konu olmamış." gibi cümleler kurmak çok zor değil, her şey bir yana beğenme veya beğenmeme butonu bunun için var.

Techolay Sosyal'in teknoloji forumu olduğu yönündeki yorumlarınız doğru ama bu forum sadece teknoloji odaklı çözümler içeren bir forum olsaydı şu anki popülaritesine kavuşamazdı, bu da bir gerçek. Ek olaraktan söylemeliyim ki rahatsız olduğunuz konulara ait kategorileri ve etiketleri göz ardı etme seçeneği de mevcut. Troll diye nitelendirilen konular genelde Sağlık kategorisi altında açılıyor diye varsayarsak bu kategoriyi göz ardı etmek, bu konulardan rahatsız olan kişilere çözüm olabilir.

Öneri başlığına gelecek olursak da, troll konular zaten onaylanmıyor :) Onaylandıktan sonra troll olduğu anlaşılırsa da siliniyor.

İyi sosyaller.

Sosyal'de kendini komik sanan yumurcaklarımız, kısa bir Google'lama ile ulaşabileceğim bilgileri falan troll yapıyor. Yok biri "fazla masturbasyon yapsam testom azalır mı?" diye soruyor. Bu ne ya? Meyhanede miyiz, kafanız mı güzel? Şu tarz gereksiz konular bence onaylanmasın. Erkekler soruyor değil burası, Techolay.

Zoom konusunu açan benim. Daha önce makale tarzı bir şey hiç yazmamıştım, ilk deneyimimdi yani. O yüzden küçük basit bir konu üzerinden makale yazmaya çalıştım. Aldığım yanıtlara bakacak olursam da pek becerememişim galiba. Troll gibi bir niyetim asla yoktu. Yani kendimce küçük bir makale yazmak istemiştim. "Troll", "gereksiz konu", "Google'da aratsam daha iyi sonuçlar alırım." gibi düşünceniz varsa ki var. Kusura bakmayın arkadaşlar, makale pek bana göre değil sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zoom konusunu açan benim. Daha önce makale tarzı bir şey hiç yazmamıştım, ilk deneyimimdi yani. O yüzden küçük basit bir konu üzerinden makale yazmaya çalıştım. Aldığım yanıtlara bakacak olursam da pek becerememişim galiba. Troll gibi bir niyetim asla yoktu. Yani kendimce küçük bir makale yazmak istemiştim. "Troll", "gereksiz konu", "Google'da aratsam daha iyi sonuçlar alırım." gibi düşünceniz varsa ki var. Kusura bakmayın arkadaşlar, makale pek bana göre değil sanırsam.
Dert edinmeyin. Biz biraz sert çıktık. En azından benim seni yerleme gibi bir derdim de yoktu. O nedenle özür dilerim. Açtığın konu pek özgün değildi, zira o konunun aynısından milyon tane var internette. Yine de niyetinin troll olmadığını anlamıştım. Daha iyisini yapabilmek için uğraş gerek. Ha yazamıyorsanız yazmak zorunda da değilsiniz. Neyse, bu konu da kapansın artık.