Sony PlayStation Store TL sayfamızda En Uygun Playstation Hediye Kartı TRY Fiyatlarını görebilir, hızlı ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz. Playstation Hediye Kartı TRY
Plus kart satın al ve anında hesabında aktif edip plus indirimli oyunlardan güvenli alışverişin adresi GameSatış güvencesiyle en ucuz fiyatlarla hemen faydalan.
Sony PlayStation Store TL sayfamızda En Uygun Playstation Hediye Kartı TRY Fiyatlarını görebilir, hızlı ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz. Playstation Hediye Kartı TRY
Plus kart satın al ve anında hesabında aktif edip plus indirimli oyunlardan güvenli alışverişin adresi GameSatış güvencesiyle en ucuz fiyatlarla hemen faydalan.
Hangi banka bilmiyorum ama zamanında İş Bankası Mastercard'ımı yenileyip Troy gönderdi. M. Hizmetlerini arıyorum, Mastercard istiyorum diyorum, şubeden özel olarak talep etmeniz lazım diyor. Eyvallah diyip oraya gittik. Troy kartı iptal etti, sonrada Mastercard çıkmıyor Troy vereyim diyor. Kalsın dedim yollarımızı burada ayırdık kendisiyle.