Detaylar
Kim cevapladı?klaizee
Üstün
Sony PlayStation Store TL Satın Al - Playstation Hediye Kartı TRY Fiyatları
Sony PlayStation Store TL sayfamızda En Uygun Playstation Hediye Kartı TRY Fiyatlarını görebilir, hızlı ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz. Playstation Hediye Kartı TRY
Playstation Plus Üyelik Satın Al, Anında Teslimat, Hediye Kartı
Plus kart satın al ve anında hesabında aktif edip plus indirimli oyunlardan güvenli alışverişin adresi GameSatış güvencesiyle en ucuz fiyatlarla hemen faydalan.
Ömer_Yeter 72
Üstün
Yanlış bilgi: Kart numarasının 6 ile başlaması tek başına Troy kartın yurt dışı alışverişine açık olduğu anlamına gelmez.
Troy kartınız eğer 6 ile başlayan müşteri numarası ise yurt dışına alışveriş açıktır diye biliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Shock Blast 24
Uzman
Yapamazsın, TROY neredeyse hiçbir yerde geçmiyor, hiçbir zamanda düzelmeyecek; anca hediye kartı alırsın.Kartım tek Troy var, bir şekilde store'dan alışveriş yapabilir miyim?
Kriyus 72
Üstün
6 ile başlıyor ama store'da geçersiz diyor.Troy kartınız eğer6 ile başlayan müşteri numarası ise yurt dışına alışveriş açıktırdiye biliyorum.
Hediye kartı alıp kullanabilirsiniz varsa. Onun haricinde PS Store'da Troy geçmiyordu sanırım.
En güvenilir neresi hızlı teslim yapan?![]()
Sony PlayStation Store TL Satın Al - Playstation Hediye Kartı TRY Fiyatları
Sony PlayStation Store TL sayfamızda En Uygun Playstation Hediye Kartı TRY Fiyatlarını görebilir, hızlı ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz. Playstation Hediye Kartı TRYwww.oyunfor.com
![]()
Playstation Plus Üyelik Satın Al, Anında Teslimat, Hediye Kartı
Plus kart satın al ve anında hesabında aktif edip plus indirimli oyunlardan güvenli alışverişin adresi GameSatış güvencesiyle en ucuz fiyatlarla hemen faydalan.www.gamesatis.com
klaizee
Üstün
Vatangame severim, çok alışveriş yaptım. Hızlı ve sağlamdır.6 ile başlıyor ama store'da geçersiz diyor.
En güvenilir neresi hızlı teslim yapan?
4, 5 ve 6 ile başlayan Maestro numaraları. Troy değil.
Yapamazsın, 3. parti şart. Devletim kazansın arkadaş demiyorsan TROY kullanma. Ben kullanmıyorum şahsen.
Kriyus 72
Üstün
Şimdi bankayı arayıp değiştirme talebi verdim, gına geldi.Yapamazsın, 3. parti şart. Devletim kazansın arkadaş demiyorsan TROY kullanma. Ben kullanmıyorum şahsen.
klaizee
Üstün
Hangi banka bilmiyorum ama zamanında İş Bankası Mastercard'ımı yenileyip Troy gönderdi. M. Hizmetlerini arıyorum, Mastercard istiyorum diyorum, şubeden özel olarak talep etmeniz lazım diyor. Eyvallah diyip oraya gittik. Troy kartı iptal etti, sonrada Mastercard çıkmıyor Troy vereyim diyor. Kalsın dedim yollarımızı burada ayırdık kendisiyle.Şimdi bankayı arayıp değiştirme talebi verdim, gına geldi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
25.000-35.000 TL'ye robot süpürge önerisi
- shockedblackguy
-
-