Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bunu daha çok marketlerde kullanmak için almayı düşünüyorum; sizce alınır mı? Kullananlar fiziki alışverişlerde sorun yaşıyor mu, yoksa birkaç sene öncesine kıyasla daha mı az sorun yaşanıyor? Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

Sevilmedikleri ve tercih edilmedikleri için ömürleri boyunca sadece zorla dayatmaya baş vurmaya çalışanların çıkardığı bir şey. Yurt dışı alışverişlerinde de problem çıkarıyor. Alınmaz. Mastercard veya Visa talep etmenizi tavsiye ederim.

Yani bunu daha çok marketlerde falan kulanmak için almaı düşünüyorum da sizce de alınır mı? Kullananlar fiziki alışverişlerde sorunlar yaşıyor mu veya yaşıyorsa da bundan birkaç sene öncesine kadarki sorunlardan daha mı azz sorun yşaıyor? Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

TR kullanımda sıkıntı yok ama yurt dışında kullanılamıyor. Steam, Epic Games'de de geçmez. Anlayacağın berbat bir kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maydonoz döner dış mihraklara bağlı diye dürüm yiyememiştim. Troy alma. Vakıfbank talebime rağmen Troy yolladı ve iade ettim.

Troy bazı poslarda hala temassızında sıkıntı çıkartıyor, yurt dışı alışverişi yok. Yurt dışı için Sadece 6 ile başlayanları kullanabiliyorsun, o da Discover altyapısını kullanıyor. Türkiye için böyle bir ödeme sistemi alternatif olarak olması güzel ve gerekli, ama kullanışlı değil.