Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
18'e sadece 5 gün kaldı. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada şunu da sormak istiyorum: Benim önceden aldığım bir Nays kartım var ve bu kartı ben reşit olmadığımdan kullanamıyorum. Reşit olur olmaz otomatikman kartı kullanmaya başlayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Enpara kullanın geçin, bütün ön ödemeli kartlar patlamaya başladı. Nays değil de, kendi İŞ Bankası hesabı da açabilirsin. Nays da olur ama ne istediğine bağlı.

Son düzenleme:
Bence de Enpara kullanın, aktif olarak kullanıyorum hem havale/eft ücreti falan da yok gayet iyi gidiyor. Alternatif olarak Nays'ta kullanıyorum ama sadece ödemeler için.

Kampanya açısından zengin ve kullanışlı olması benim kriterlerim hocam.
Ne tür kampanyalar? Nays zaten Netflix, Spotify ve YouTube %50'sini veriyor.

Bence de Enpara kullanın, aktif olarak kullanıyorum hem havale/eft ücreti falan da yok gayet iyi gidiyor. Alternatif olarak Nays'ta kullanıyorum ama sadece ödemeler için.

Ne tür kampanyalar? Nays zaten Netflix, Spotify ve YouTube %50'sini veriyor.

Oyun ve e-ticaret sitelerinde kullanılabilecek kampanyanlar diyebilirim. Zaten kafamda "her senaryoya karşı" hem devlet, hem özel hem de dijital banka denklemi var.

Nays iyidir ya. İş Bankasında da hesap açarsan daha iyi olur, çünkü her site ön ödemeli kartı kabul etmez. İkisi birlikte güzel kullanılır.