Troy altyapısı henüz yeteri kadar yaygınlaşmadığından ötürü bu sorunlarla karşılaşmak mümkün. Sorunsuz bir deneyim için bankanızdan Mastercard veya Visa altyapılı yeni bir kart talep edin.
Yani şimdi yeni olduğu için illa bazı yerlerde geçmeyebilir ama benim babamda Troy var, hiç sorun yaşamadı. Yani Troy'u gereksiz fazla kötülüyorlar bence. Ha ama gene de daha sorunsuz bir deneyim için Mastercard veya Visa kullanın derim.
Abi troy kartı vardı bende 1 seneye yakın olacak çok kullanmıyordum fakat geçen amazonda bir şey almam gerekti. 3-4 kere denedim olmadı sonra çalıştığım bankayı aradım maalesef amazonda geçersiz dedi ben kullanamadığım kartın niye yükünü çekeyim ülkeme faydalı olacak diye. Sana da tavsiye etmem uluslarası alışveriş yapacaksan troy kartı hiç bir işe yaramıyor.
Abi Troy kartı vardı bende 1 seneye yakın olacak çok kullanmıyordum fakat geçen Amazon'da bir şey almam gerekti. 3-4 kere denedim olmadı sonra çalıştığım bankayı aradım maalesef Amazon'da geçersiz dedi ben kullanamadığım kartın niye yükünü çekeyim ülkeme faydalı olacak diye. Sana da tavsiye etmem uluslarası alışveriş yapacaksan Troy kartı hiçbir işe yaramıyor.
10 yılık olabilir bir şey diyemem ama boykot olayından sonra bankalar göndermeye başladı boykot olayından önce hiçbir bankanın verdiğini hatırlamıyorum.