Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Geçenlerde TRT 1 için frekans ayarlarını yaptım ama bugün bir şey oldu ve TRT 1 yanlış göstermeye başladı, şimdi 3 tane TRT var birinde ekran gidip geliyor, diğerinde yanlar kesik gösteriyor, diğeri de key istiyor, ne yapabilirim?
Key budur;
10000000000000
Eğer hane limit var ise budur;
100000000000
Yapacak bir şeyin yok. TRT, UEFA kararından ötürü sinyal kıstı diye biliyorum.
35gvm78
Üstün
Geçenlerde TRT 1 için frekans ayarlarını yaptım ama bugün bir şey oldu ve TRT 1 yanlış göstermeye başladı, şimdi 3 tane TRT var birinde ekran gidip geliyor, diğerinde yanlar kesik gösteriyor, diğeri de key istiyor, ne yapabilirim?
Key budur;
10000000000000
Eğer hane limit var ise budur;
100000000000
- Makaleler
- 10
IPTV ulusal kanallarını legal şekilde kurabilirsiniz. VLC IPTV oynatmayı destekliyor. Televizyon için ise xcivptv diye bir uygulama var. Onu kullanabilirsiniz. Yakında bir rehber yapacağım bu konu hakkında. Hatta hemen maç başlamadan önce yapıyorum.
forum.donanimhaber.com
Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF | DonanımHaber Forum » Sayfa 3
Selamlar herkese, Legal IPTV listesi işini bir projeye döktüm. Proje otomatik olarak her kanal için en stabil yayına sizi yönlendiriyor. Linkleri her - Sayfa 3
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
tabii sitesinden ve uygulamasından canlı TRT 1 yayınını izleyebiliyorsunuz, üyelik vs. gerektirmiyor.
www.tabii.com
TRT 1 Canlı İzle - tabii
TRT 1 canlı yayınını tabii’de izleyin. TRT 1 canlı yayınına HD olarak resmi yayın kanalı tabii’den ulaşabilirsiniz.
Lully
Uzman
Beko smart tv'de key giremiyorum sanırım.
Frekans ayarlarını doğru yapınca düzeldi. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-