• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

TRT Arşiv'de yayınlanan "Atatürk geleceği neden gençlere emanet etmiştir?" sorusuna cevap veren gençler

19 Mayıs, bağımsızlık mücadelemizin başladığı ve Atatürk'ün gençlere armağan ettiği bu anlamlı bir gün. Bu güne özel bu videoyu paylaşmak istedim ❤

En önemli sebebi tabii ki bu vatanı geleceğe taşımak. Güçlendirmek, ezdirmemek, bağımsızlığı korumak. Gençler bunları yapabilecek kapasiteye sahip lakin günümüzdekiler Instagram'dan çıkmıyor.

Fakat AKP'li geri kafalı dayılar yüzünden gençlere bırakın söz hakkı vermeyi dışlıyorlar'da.
Gençleri eziyorlar hocam söz hakkı bile vermiyorlar AKP'li dayılar gençleri fırçalıyor. Gençleri bırakın söz hakkı vermeyi dışlıyorlar'da. Sonra neden gençler Instagram'da TikTok'ta diyorlar çünkü gençleri eziyorlar AKP'li dayılar sağ olsun gençleri alçak Nokta'da görüyorlar. Gençlerin oysaki dediklerine kulak verseler gençlere gerek kalmadan değiştirecekler bu güzel ülkemizi.

Gençleri eziyorlar hocam söz hakkı bile vermiyorlar AKP'li dayılar gençleri fırçalıyor. Gençleri bırakın söz hakkı vermeyi dışlıyorlar'da.

AKP'li dayılar kimmiş ya istesek kimseyi dinlemeyiz emin ol. Bir grup insanın söylemesi ile bütün bir nesil böyle olamaz.

AKP'li dayılar kimmiş ya istesek kimseyi dinlemeyiz emin ol. Bir grup insanın söylemesi ile bütün bir nesil böyle olamaz.
Öyle hocam maalesef öyle gençleri eziyorlar moralını bozuyorlar gençlerin. Gençlere söz hakkı vermeyen nesil var artık o nesilden biride AKP'li dayılar kendi çocuklarını'da kendileri gibi ezik biri yetiştirerek cahil bırakır gibi yetiştiriyorlar.

Gençleri kim umusuyor ki baştaki reis denen şahıs hele ki hiç umursamıyor gençlere ne verdiler ki bu zamana kadar? Gençlerin işini gücünü bile reis denen şahıs belirledi. Gençler boşa okuyor. Gençlere söz hakkı verilmiyor. Bulmuş AKP cahil eğitimsiz dayıları üstümüze sarıyorlar.

Gençlere söz hakkı verilmiyor vs vs. Bu doğru fakat her şeyden önce bir şeyleri yatarak beklememek lazım. Ne olursa olsun Türk gençliği bir şeyleri düzeltmek için çalışıp çabalamalı. Bu ders çalışmak demek değil. Kim ne iş yapıyorsa onu layıkıyla yapmalı. Ama hani şu an bakıyorum çoğu genç kardeşim TikTok'ta fenomenleri shipliyor efendim hangi ünlü hangi mankenden ayrılmış onlarla uğraşıyor. Bunlar tabii ki normal şeyler ergenlikte olağan fakat bence dozunu aşmamak lazım. Bu gençlere söz hakkını ben de vermem . Umarım arkamızdan gelecek nesil aklı başında olur çünkü ülke kötü bir duruma gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gençlere söz hakkı vermedikçe gençleri AKP'li dayılar adam yerine koymadıkça gençler olumsuz negatif ve kötü hayat geçirecek. İstiyorsunuz ki gençler sizin gibi amele köle onun bunun lafını yiyip azarlanıp ezilmesini istiyorsunuz bu gençlere en büyük düşmanlığı farkında olmadan siz yapıyorsunuz. Gençler şu an yeteneğine göre iş bulamıyor gençler hep azarlanıyor AKP'li dayılar yüzünden adam yerine koyulmuyor bu yüzden'de gençler kendini hep böyle oturarak boş işlerle uğraşmak zorunda kalıyor çünkü gençleri ne dinleyen bir hükümet ne bir halk dinliyor gençleri böyle ezdikçe gençler neden böyle oldu demeyin söz hakkı vermem demeyin.

Gençleri böyle ezip söz hakkı vermem adam yerine koymam derseniz gelecek Nesili'de olumlu düşünmeyin.

AKP'li dayılar eziklemiyor diye bir şey yazıyor mu sayın bilirkişi? Sana diyorum ki gençlerin bu halde olmasının tek sebebi gençliğin eziklenmesinden ziyade kendilerinin de çalışkan olmamaları. Bunu TikTok, Instagram, X gibi platformlarda birkaç gün takılırsan öğrenebilirsin burada AKP'li dayı dayı diye bozuk plak gibi tekrar etmenin bence bir manası yok . Evet AKP'li dayılar beni adam yerine koymuyor. Sabah akşam gezeceğim, tozacağım, yattığım yerden bir şeyleri eleştireceğim, eğer ki ülke gelişmezse tek sebebi AKP'li dayılar kardeşler benim suçum yok. Hem ben de gencim neden gençleri ezikleyeyim otu b*ku Akpye bağlıyorsunuz her size karşı argüman sunanı Akpli dayı göstermeseniz keşke ağabeyler.

Ben bozuk plak gibi ötmüyorum hocam gerçekleri söylüyorum. Sen'de de AKP'li dayı kafası var ondan dolayı böyle tekrarladım lafımı. Siz istiyorsunuz ki gençler sizin gibi olsun köle olsun amele gibi çalışsın onun bunun lafını çeksin eziyet içinde yaşasın gençlere hiç sordunuz mu peki fikirleri neler? Gençleri adam yerine koymazsanız gençlerin yeteneğine göre iş imkanları sunmazsanız gençler sizin deyiminiz ile yan gelir yatar TikTok Instagram X platformların'da dolaşır. Türk gençleri aslında çalışkandır taşı sıksa suyunu çıkartır fakat gençlere ne göre iş var hiç düşünüzdünüz mü? Gençler çırak olup onun bunun yanında azar işitmelerini mi layık görüyorsunuz? Yoksa ayakta 7-8 saat durup robot gibi yaşamasını mı layık görüyorsunuz? Gençlerin yeteneğine göre iş imkanı sağlayan bir sistem oluşturun bakın bakalım gençler tozup yatıp bir şeyleri eleştiriyor mu? Demek ki gençlerin yaşam hakkını istedikleri iş imkanlarını hakkını vermiyorsunuz ki gençler gezip tozup yattığı yerden eleştiriyor. Bu dedikleriniz gezme tozma ve yattığı yerden bir şeyi eleştiren gençler lafı'da AKP'li düşüncelere bağlı gençler daha okul kitabini gelecek kaygısını ve daha fazla sıkıntılar yaşıyor ama sizin için gençler oturduğu yerden iş beğenmiyor gezip tozuyor yattığı yerden tembelleşiyor oluyor. AKP'ye bağlayacağım tabii ki hükümet'te CHP iyi parti veya zafer partisi mi var ki? AKP'li dayıları suçlayacağım tabii gençleri eziyorlar kakıyorlar üstüne söz haklarını elinden alıyorlar. Siz genç olabilirsiniz ama bu AKP zihniyetinden çıkmanızı ve yeni gelecek gençlerin'de önünü karartmamanızı tavsiye ederim ki sizde demin ki yorumunuzda böyle istiyorsunuz madem gençleri eleştirmek yerine gençleri anlamayı onlara destek çıkmayı onlar ne düşünüyor siyaset alanında bir yorumlarını okuyun anlayacaksınız gençlerin nasıl zeki pırıl pırıl efendi dürüst olduklarını. Ben'de bir genç olarak isterim ki devlet ben işsiz kaldığımda Almanya gibi bana maaş bağlamasını işsiz kaldığımda beni borca sokmamasını işte çalıştığımda haklarımın fazla olmasını okuyan gençler için'de para desteği kitap parası her türlü şeyleri devletin karşılamasını isterim ki gençleri öyle anmasını hükümetin daha gerçekçi bulurum şimdi gençleri anması bana sahte geliyor.

Senin okuma ve anlama konusunda çalışman gerekiyor küçük dost. Ben kimseye sosyal medyada takılmasın onu yapmasın demiyorum. Seninle daha da tartışmaya girmeyeceğim çünkü halen sana argüman sundum diye Akpli diye sallayıp duruyorsun. Ve şu çok dikkatimi çekti sizin gibi köle olmayacak ezilmeyecek diyorsun da benim köle olduğumu nerden çıkardın herkesi kendin gibi mi sanıyorsun? Neyse istemeye devam et icraat olmadığı sürece sürünmeye devam edeceksiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…